SCHAKEL TAP BOUW IN VOOR DE UITBOUW VAN UW WONING

Creëer meer licht en ruimte voor de uitbouw van uw woning

Voor de uitbouw van uw woning schakelt u het vakkundige team van Tap Bouw in. Wij zijn namelijk al sinds 1994 hét toonaangevende aannemersbedrijf in Hilversum, Wijdemeren en Naarden. We zijn werkzaam in heel Noord-Holland, maar richten ons vooral op ’t Gooi. Wij zijn er voor alles op het gebied van bouw, verbouw en renovaties. Wij leveren dan ook altijd een totaalpakket: van advies tot uitvoer.

Uitbouw woning

Door een uitbouw van uw woning creëert u snel meer licht en natuurlijk ook meer ruimte in uw woning. Kies er bijvoorbeeld voor om een groot balkon te laten plaatsen, waardoor u niet meer naar beneden hoeft om naar buiten te gaan en vaak ook nog eens een mooi uitzicht heeft.

Wij hanteren altijd een persoonlijke aanpak, wat betekent dat we alles in overleg met u doen en ervoor zorgen dat de uitbouw precies zo wordt zoals u het voor ogen heeft.

Het is ook mogelijk om te kiezen voor een veranda of serre als uitbouw van uw woning. De keuze is geheel aan u. We helpen u dan ook graag bij het maken van deze keuze en voorzien u graag van een persoonlijk en professioneel bouwadvies.

Wij geloven in een persoonlijke aanpak bij elk bouwproject.

Tap Bouw is sinds 1994 een toonaangevende dienstverlener op het gebied van bouwadvies, onderhoud, verbouw en nieuwbouw. Wij werken met een team van vaste en tijdelijke krachten. Dankzij ons lidmaatschap bij Bouwend Nederland en Volandis brengen wij werkgevers en werknemers in de bouw in beweging om veiligheid, plezier en toekomstbestendig te werken.

Neem contact met ons op via onderstaand formulier    Alle velden met een * zijn verplicht.

    Ik ga akkoord met het Privacy statement en dat mijn gegevens worden verwerkt om informatie te versturen.

    Bekijk onze projecten

    Heeft u interesse in een van onze diensten, wilt u informatie of heeft u een vraag?