Wij werken met een team van vaste en tijdelijke krachten. Dankzij ons lidmaatschap bij Bouwend Nederland en Volandis is er een groot netwerk tot onze beschikking.

VERBOUW

Keuken

De keuken is voor velen het hart van het huis geworden. Een plek waar de hele familie samenkomt en waar er wordt gekookt en in vele gevallen ook wordt gegeten, afhankelijk van het type keuken dat men kiest. Tap Bouw heeft de experts in huis voor een uitgebreid advies over materiaal en bouwstijl van uw keuken.

Het materiaal dat men kiest voor het bouwen van een keuken is bepalend voor de sfeer en de uitstraling. Hout, fineer, rvs, of glas; alles is mogelijk. Wilt u een functionele keuken waar alleen maar wordt gekookt, dan kunt u de materialen op deze wens afstemmen. Wilt u een woonkeuken of een open keuken, houdt er dan rekening mee dat er meerdere activiteiten plaatsvinden in de ruimte en dat u de kleuren en het materiaal afstemt met het ‘woongedeelte’.  De woonkeuken bijvoorbeeld is een type keuken waarbij de ruimte multifunctioneel is geworden en waar de grenzen tussen diverse activiteiten vervagen. 

Of je er nou alleen wilt koken, lezen, eten, spelen of werken; alle activiteiten komen in deze ruimte samen. Indien u dezelfde kleuren, materiaal en stijl gebruikt, ontstaat er een organische overgang van het kook/eet gedeelte naar het woongedeelte. 

Hoe u de keuken zou willen hebben, is voornamelijk afhankelijk van het beschikbare budget en de ruimte die u heeft. Hoe intensief wordt de keuken gebruikt en met hoeveel personen woont u? Wordt er veel gekookt, of wordt er meer gewerkt? Allemaal zaken die van belang zijn bij het bepalen van de juiste keuze. Wilt u meer informatie hierover, Tap Bouw heeft de experts in huis voor een uitgebreid advies over materiaal en bouwstijl van uw keuken.

Wij geloven in een persoonlijke aanpak bij elk bouwproject.

Bekijk onze projecten

Heeft u interesse in een van onze diensten, wilt u informatie of heeft u een vraag?