Wij werken met een team van vaste en tijdelijke krachten. Dankzij ons lidmaatschap bij Bouwend Nederland is er een groot netwerk tot onze beschikking.

VERBOUW

Je woning wordt door de verbouwing misschien meer waard.

Tap Bouw is sinds 1994 een toonaangevende dienstverlener op het gebied van bouwadvies, onderhoud, verbouw en nieuwbouw. Wij werken met een team van vaste en tijdelijke krachten. Dankzij ons lidmaatschap bij Bouwend Nederland is er een groot netwerk tot onze beschikking.

Wij geloven in een persoonlijke aanpak bij elk bouwproject.

Schilderen

Goed schilderwerk is belangrijk voor de uitstraling van het interieur en exterieur van uw woning of bedrijfspand. Ook uw woning of bedrijfsruimte laten schilderen? Neem contact op met Tap Bouw.

Dakraam

Tap Bouw heeft al meerdere dakramen gebouwd of gerenoveerd, met en zonder vergunning.  Ook toe aan een nieuw dakraam op uw zolderkamer? Tap Bouw helpt u graag.

Vloeren

Een vloer is bepalend voor de uitstraling van uw woning of bedrijfspand. Interesse in een nieuwe vloer, zodat de uitstraling van uw huis of pand compleet wordt? Tap Bouw bespreekt de mogelijkheden.

Tegels

Toe aan nieuwe tegels in de badkamer? Heeft uw toilet een opknapbeurt nodig? Door het plaatsen van tegels voorziet u een ruimte van een bepaalde sfeer. Voor tegelzetten, bent u bij Tap Bouw aan het goede adres.

Badkamer

Waar de badkamer vroeger een puur functionele ruimte was, is het nu meer een ruimte geworden om je op te laden en de dag prettig te beginnen. Meer informatie over de mogelijkheden? Tap Bouw voorziet u van advies.

Interieurbouw

Als timmerman kunt u uzelf niet zomaar interieurbouwer noemen. Het werk van een interieurbouwer komt echt op de millimeter. Tap Bouw adviseert u graag met hoe wij u kunnen helpen, afhankelijk van uw wensen.

Installatiewerkzaamheden

Tegenwoordig zijn installatiewerkzaamheden bijna niet meer weg te denken in de industrie, maar ook in de bouw. Één ding is zeker, met Tap Bouw als bouwpartner haalt u de beste kwaliteit in huis. 

CV installatie

Bent u op zoek een nieuwe CV-ketel en de installatie daarvan? Dan bent u bij Tap Bouw op het juiste adres. Wij helpen u bij het maken van een vakkundige keuze op maat voor de beste CV-ketel en zorgen voor een professionele installatie. 

Keuken

De keuken is voor velen het hart van het huis geworden, een plek waar de hele familie samenkomt. Tap Bouw heeft de experts in huis voor een uitgebreid advies over materiaal en bouwstijl van uw keuken.

Kelder

Voor het plaatsen van een kelder of het bouwen van een souterrain is het van belang om te weten wat voor functie deze gaat krijgen. Zoekt u een partij die een deskundig advies kan uitbrengen? Neem dan contact op met Tap Bouw.

Tuin en bestrating

Van het leggen van uw bestrating tot het leggen van kunstgras of tegels. Bij Tap Bouw kunt u terecht voor de meest uiteenlopende benodigdheden om uw tuin mee in te richten en te vernieuwen.

Aanbouw en uitbouw

Voelt u zich toch opgesloten in de keuken of heeft u te weinig ruimte in uw woonkamer? Of wilt u een extra ruimte in uw bedrijfspand? Tap Bouw is gespecialiseerd in het plaatsen van uw uit- en aanbouw.

Metselen en voegen

Heeft u muren die gemetseld of gevoegd dienen te worden? Kies dan voor de professionele diensten van Tap Bouw. Samen met u wordt er gekeken wat de beste behandeling is voor uw huidige- of toekomstige gebouw.

Dakkapel

Wilt u een extra ruimte in uw zolderkamer, zodat het ruimer wordt en meer daglicht toelaat? Tap Bouw is gespecialiseerd in het plaatsen van dakkapellen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij helpen u met onze expertise. 

Dakopbouw

Wilt u een extra ruimte of een verhoging op uw huis, zodat u meer ruimte op uw zolderkamer heeft? Tap Bouw is gespecialiseerd in het plaatsen van dakopbouw en in het verlenen van andere diensten. 

Heeft u interesse in een van onze diensten, wilt u informatie of heeft u een vraag?