CV installatie

CV installatie

Om één van de primaire behoeften van wonen te kunnen leveren; warmte, is een goed werkende en goed onderhouden CV installatie van belang.

Tap Bouw werkt met vakkundige installateurs die jarenlange ervaring hebben met het installeren van diverse cv installaties. Installateurs die op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied en die continu met de tijd meegaan.

Energiezuinige installatie

Een CV ketel dient tegenwoordig energie zuinig te zijn, milieuvriendelijk en kostenbesparend. Een HRe-combiketel is bijvoorbeeld beter voor het milieu dan een gewone HR-combiketel. Goede CV installaties zijn ingericht op energie neutraal isoleren.

Daarnaast is het raadzaam om een CV ketel om de 15 jaar te vervangen. Veiligheid boven alles. Bij een te oude CV ketel kunnen door slijtage, rookgaslekken ontstaan en/of koolmonoxide vrijkomen. Dit moet te allen tijde worden voorkomen. Er zijn diverse soorten CV ketels beschikbaar. Voor een goed advies over een CV installatie die past bij uw woonsituatie, bent u bij de installateurs van Tap Bouw aan het goede adres. Neem vandaag nog contact op.

Keuze CV installatie

Bij het kiezen van een CV installatie is het belangrijk om te weten hoe uw woonsituatie is. Heeft u een vloerverwarming, of een gezin en is het warmwaterverbruik daar op afgestemd. Allemaal zaken die belangrijk zijn bij het kiezen van de juiste CV installatie. Klik hier voor afbeeldingen van diverse projecten.

Woont u in de buurt van Almere, gemeente Wijdemeren en ‘t Gooi en wilt u uw oude ketel vervangen door een nieuwe, of wilt u uw hele installatie vergangen, neem dan contact op met Tap Bouw voor een advies.