Wij werken met een team van vaste en tijdelijke krachten. Dankzij ons lidmaatschap bij Bouwend Nederland is er een groot netwerk tot onze beschikking.

VERBOUW

CV installatie

Bent u op zoek een nieuwe CV-ketel en de installatie daarvan? Dan bent u bij Tap Bouw op het juiste adres. Wij helpen u bij het maken van een vakkundige keuze op maat voor de beste CV-ketel en zorgen voor een professionele installatie. 

Om één van de primaire behoeften van wonen te kunnen leveren; warmte, is een goed werkende en goed onderhouden CV installatie van belang. Het kopen van een nieuwe CV-ketel is niet eenvoudig. Er zijn vele verschillende soorten ketels, waarbij de één niet altijd beter is dan de ander. De keuze gaat snel uit naar een ketel met een hoge capaciteit, maar daartegenover komt u bij overcapaciteit vaak ook niet rendabel uit.

Er heeft de laatste jaren veel verbetering plaatsgevonden op het gebied van CV-ketels. De ketels van tegenwoordig zijn zuiniger, betrouwbaar en zijn vaak compatibel met een slimme thermostaat. Tap Bouw werkt met vakkundige installateurs die jarenlange ervaring hebben met het installeren van diverse cv installaties. Installateurs die op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied en die continu met de tijd meegaan.

Een CV ketel dient tegenwoordig energiezuinig te zijn, milieuvriendelijk en kostenbesparend. Een HRe-combiketel is bijvoorbeeld beter voor het milieu dan een gewone HR-combiketel. Goede CV installaties zijn ingericht op energie neutraal isoleren. Daarnaast is het raadzaam om een CV ketel om de 15 jaar te vervangen. Veiligheid boven alles. Bij een te oude CV ketel kunnen door slijtage, rookgaslekkage ontstaan en/of koolmonoxide vrijkomen. Dit moet te allen tijde worden voorkomen. Er zijn diverse soorten CV ketels beschikbaar. Bij het kiezen van een CV installatie is het belangrijk om te weten hoe uw woonsituatie is. Heeft u een vloerverwarming, of een gezin en is het warmwaterverbruik daar op afgestemd. Allemaal zaken die belangrijk zijn bij het kiezen van de juiste CV installatie. 

Voor een goed advies over een CV installatie die past bij uw woonsituatie, bent u bij de installateurs van Tap Bouw aan het goede adres. Woont u in de buurt van Almere, gemeente Wijdemeren en ‘t Gooi en wilt u uw oude ketel vervangen door een nieuwe, of wilt u uw hele installatie vervangen, neem dan contact op met Tap Bouw voor een advies.

Wij geloven in een persoonlijke aanpak bij elk bouwproject.

Bekijk onze projecten

Heeft u interesse in een van onze diensten, wilt u informatie of heeft u een vraag?