Vakmanschap en innovatie komen bij Tap Bouw samen om uw droom verbouwing werkelijkheid te maken.

Ons recente project spreekt voor zich, met een prachtig uitgebreide woonkamer en getransformeerde garage als resultaat. In 2023 is het desbetreffende project gerealiseerd.

Neem contact op
Details

Soort project
Verbouw

Plaatsnaam
Naarden

Bouwperiode
2023

De woonkamer

De woonkamer is groter gemaakt door middel van een uitbouw die is voorzien van verticale hardhouten latten van een speciale, zorgvuldig gekozen houtsoort. De toepassing van hoogwaardige aluminium kozijnen en bijpassende dagkanten straalt niet alleen moderniteit uit, maar garandeert ook duurzaamheid. De toevoeging van een 2-delige schuifpui versterkt de verbinding tussen binnen en buiten. In de technische realisatie hebben we een grote stalen constructie in de achtergevel geïntegreerd, die niet alleen stabiliteit biedt, maar ook een architectonisch statement maakt. Verder is de woning voorzien van een nieuwe keuken, die samen met de stalen deurkozijnen in een warme bronzen kleur zorgt voor een harmonieuze overgang tussen ruimtes.

De garage

Het tweede deel van dit project is de garage die is omgetoverd tot een eigentijdse kantoorruimte. Ons team van vakkundige professionals heeft de wensen van de klant nauwkeurig vertaald naar een ontwerp en heeft dit vervolgens met zorg uitgevoerd. Het resultaat is een indrukwekkende kantooromgeving die zowel esthetisch aantrekkelijk als functioneel is. Met oog voor detail hebben we gezorgd voor voldoende natuurlijk licht, ergonomische indeling en moderne voorzieningen, waardoor de ruimte nu een bron van inspiratie en productiviteit is geworden. 

 

Zowel de garage- als woonkamer vloer is voorzien van vloerverwarming die in de bestaande zandcement dekvloer is gefreesd en in verschillende zones is verdeeld. Het grote voordeel hiervan is dat je moeiteloos de temperatuur in elke afzonderlijke ruimte kunt regelen.

 

Wil jij ook zo’n uitbouw? Of ben je nieuwsgierig naar deze groene manier van vloerverwarming leggen? Neem dan snel contact met ons op.