Wij werken met een team van vaste en tijdelijke krachten. Dankzij ons lidmaatschap bij Bouwend Nederland en Volandis is er een groot netwerk tot onze beschikking.

VERBOUW

Vloeren

Een vloer is bepalend voor de uitstraling van uw woning of bedrijfspand. Het kan bijvoorbeeld een warme, huiselijke sfeer geven. Maar het kan ook een groter ruimtelijk effect creëren. De uitstraling van een vloer hangt af van het materiaal dat gebruikt wordt. Benieuwd naar de mogelijkheden van een nieuwe vloer in uw huis? Tap Bouw denkt graag met u mee.

Voor het kiezen van de juiste vloer bespreekt Tap Bouw uw wensen zorgvuldig. De vloer die wordt uitgekozen moet passen bij uw manier van leven en de uitstraling, look en feel van het huis. Wilt u zo min mogelijk onderhoud aan de vloer hebben? Wordt de vloer heel intensief gebruikt, bijvoorbeeld in een kantoorpand waar veel medewerkers heen en weer lopen? Of is het een vloer voor in de slaapkamer waar vrijwel nooit met schoenen of leren zolen en hakken op wordt gelopen? Wilt u vloerverwarming ja of nee? Allemaal zaken die van belang zijn bij het onderdeel vloeren maken en leggen.

Bij het leggen van de vloer moet er ook gedacht worden aan het egaliseren van de vloer, het eventueel leggen van een ondervloer of een isolatielaag. En als de vloer eenmaal is gelegd dient de vloer netjes te worden afgewerkt. Tap Bouw heeft voor het vloeren maken en leggen diverse medewerkers in dienst die dit hele traject, vanaf het voorbereiden tot het afwerken van uw vloer, voor u kunnen uitvoeren.

Interesse in een nieuwe vloer zodat de uitstraling van uw huis of pand compleet wordt? Tap Bouw helpt u graag in ‘t Gooi en omgeving met het maken en leggen van een vloer naar persoonlijke voorkeur. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte of voor het maken van een afspraak.

Wij geloven in een persoonlijke aanpak bij elk bouwproject.

Bekijk onze projecten

Heeft u interesse in een van onze diensten, wilt u informatie of heeft u een vraag?