Veranda

Veranda

Wilt u zoveel mogelijk tijd in uw tuin doorbrengen, dan kunt u uw tuin bijvoorbeeld uitbreiden met een mooie veranda. Hiermee heeft u de mogelijkheid om het hele jaar door van uw tuin te genieten. In de zomer biedt het een stukje verkoeling in de schaduw en daarnaast biedt het bescherming tegen wind, storm en allerlei soorten neerslag.

Ontwerp veranda’s

Veranda’s zijn ook ideal voor uw tuinmeubels, want op de veranda staan alle meubels beschut, zodat het weer geen invloed heeft op de kwaliteit. Dat geldt ook voor uw barbeque en andere tuinspullen.

Tap Bouw heeft specialisten die u kunnen helpen bij het kiezen, ontwerpen en bouwen van een veranda. Bij het kiezen van veranda’s is het belangrijk dat het ontwerp nauw aansluit op de stijl van het huis en uw tuin.

Er zijn kant en klare veranda’s beschikbaar, maar wilt u maatwerk dat exact aansluit op uw wensen en de stijl van uw huis en tuin, dan is het mogelijk om dit voor u te realiseren. Neem contact op met onze specialisten.

Vergunning voor veranda’s

Veranda’s zijn beschikbaar in talloze maten en verschillende materialen. Er zijn houten versie’s die een klassieke en warme uitstraling geven en er zijn aluminium versies die een strakke moderne uitstraling hebben.

Een veranda is een overdekte aanbouw waar vaak een vergunning voor nodig is. Tap Bouw kan u hierin adviseren en begeleiden. Woont u in de omgeving van Laren en ‘t Gooi en u bent voornemens om een veranda aan te laten bouwen, neem dan contact op met Tap Bouw.