Wij werken met een team van vaste en tijdelijke krachten. Dankzij ons lidmaatschap bij Bouwend Nederland en Volandis is er een groot netwerk tot onze beschikking.

VERBOUW

Aanbouw en uitbouw

Voelt u zich toch opgesloten in de keuken of heeft u te weinig ruimte in uw woonkamer? Of wilt u een extra ruimte in uw bedrijfspand? Tap Bouw is gespecialiseerd in het plaatsen van uw uit- en aanbouw en in het verlenen van andere diensten. 

Aanbouw: Neem de stap om uw woning uit te breiden. Voor het verwezenlijken van uw droom aanbouw, bent u bij Tap Bouw op het juiste adres. Op onze site vindt u meer informatie over prijzen, mogelijkheden en de verschillende onderdelen van de aanbouw. Bij ons heeft u meerdere mogelijkheden voor het plaatsen van uw aanbouw. Wilt u een snel geplaatste aanbouw met weinig last van een verbouwing bij uw woning? Dan is een prefab aanbouw misschien wel de beste oplossing voor u. Een prefab woning wordt in een fabriek of werkplaats gebouwd wat er voor zorgt dat de aanbouw binnen 1 dag geplaatst kan worden. Daarnaast is een prefab woning is vaak goedkoper dan maatwerk. Echter zijn prefab woningen vaak niet volledig aan te passen naar uw specifieke wensen. Heeft u deze toch? Kies dan voor een aanbouw op maatwerk.

Bij maatwerk wordt de aanbouw volledig op maat bij uw woning geplaatst. De prijs van maatwerk is hoger dan bij een prefab aanbouw en het bouwen zal langer duren. Toch kiezen veel mensen toch voor maatwerk, zodat de aanbouw altijd volledig naar hun wens wordt uitgevoerd.

Afbouw: De afbouw van een pand doet Tap Bouw altijd met uiterste precisie. Wanneer uw gebouw wind- en waterdicht is, is deze klaar voor de afbouw. Wij verwezenlijken het afwerken van het gebouw in deze fase. Er wordt schilderwerk verricht, vloerbedekking wordt gelegd en muren worden gestuct.

Wij geloven in een persoonlijke aanpak bij elk bouwproject.

Bekijk onze projecten

Heeft u interesse in een van onze diensten, wilt u informatie of heeft u een vraag?