Wij werken met een team van vaste en tijdelijke krachten. Dankzij ons lidmaatschap bij Bouwend Nederland is er een groot netwerk tot onze beschikking.

VERBOUW

Aanbouw en uitbouw

Voelt u zich opgesloten in de keuken of heeft u te weinig ruimte in uw woonkamer? Wilt u een extra ruimte in uw bedrijfspand? Tap Bouw is gespecialiseerd in het plaatsen van uw uit- en aanbouw en in het verlenen van andere diensten. 

Aanbouw: Neem de stap om uw woning uit te breiden. Voor het verwezenlijken van uw “droom” aanbouw bent u bij Tap Bouw op het juiste adres. Op onze site vindt u meer informatie over de mogelijkheden en verschillende onderdelen van de aanbouw. Bij ons heeft u meerdere opties voor het plaatsen hiervan. Wilt u een snel geplaatste aanbouw met weinig last van een verbouwing bij uw woning? Dan is een prefab oplossing misschien wel het beste voor u. Deze wordt in een fabriek of werkplaats gebouwd wat er voor zorgt dat de aanbouw sneller geplaatst kan worden. Daarnaast is deze optie vaak goedkoper dan maatwerk. Al is dit vaak niet volledig aan te passen naar uw specifieke wensen. Heeft u deze toch? Kies dan voor een aanbouw op maat.

Bij maatwerk wordt de aanbouw volledig naar uw wensen aan uw woning geplaatst. De prijs van maatwerk is hoger dan bij een prefab aanbouw en het bouwen zal langer duren. Toch kiezen veel mensen voor maatwerk zodat deze tot in de puntjes volledig naar wens wordt uitgevoerd.

Afbouw: De afbouw van een pand doet Tap Bouw altijd met uiterste precisie. Wanneer uw gebouw wind- en waterdicht is, is deze klaar voor de afbouw. Wij verwezenlijken het afwerken van het gebouw in deze fase.  Elektra- en loodgieterswerk wordt verricht, wanden en plafonds gestuct, vloeren worden gelegd, et cetera. 

Wij geloven in een persoonlijke aanpak bij elk bouwproject.

Bekijk onze projecten

Heeft u interesse in een van onze diensten, wilt u informatie of heeft u een vraag?