Wij werken met een team van vaste en tijdelijke krachten. Dankzij ons lidmaatschap bij Bouwend Nederland en Volandis is er een groot netwerk tot onze beschikking.

VERBOUW

Tegelzetten

Toe aan nieuwe tegels in de badkamer? Heeft uw toilet een opknapbeurt nodig? Door het plaatsen van tegels voorzie je een ruimte van een bepaalde sfeer. Tegels zijn een van de duurzaamste materialen om op de vloer of wand aan te brengen, Tegels zijn stijlvast en sterk. Wanneer de tegel eenmaal geplaatst is zal de tegel moeiteloos opgaan in ieder interieur.

Voordat het tegelzetten plaatsvindt, is het van belang om een keuze te maken in het soort tegels. Is het voor buitengebruik, of binnengebruik? Welke functie hebben ze; decoratief of wordt er op gelopen? Moeten de tegels aansluiten op bijvoorbeeld een houten vloer, of een ander soort vloer? Wilt u dat er structuur in de tegels zit, of dat het gladde tegels zijn? 

De grootte van de tegels is heel bepalend voor de sfeer en de decoratie, maar vergeet ook niet de lichtval in huis en de kleur van de tegels. Heel belangrijk is de ondergrond en wellicht wilt u vloerverwarming onder uw tegels hebben. In dat geval dient er een degelijke CV installatie aanwezig te zijn die past bij. Dit zijn een aantal zaken waar goed over nagedacht moet worden voordat men met het tegelzetten gaat beginnen.

Voor tegelzetten, bent u bij Tap Bouw aan het goede adres. Voor vloeren en wanden, kleine en/of grote oppervlaktes, wij leveren en plaatsen al uw tegels. Of het nou gaat om een renovatie van een badkamer, of een toilet, het plaatsen van een vloer zowel binnen als buiten. Tap Bouw levert vakkundige specialisten voor het tegelwerk in diverse ‘t Gooi, bijvoorbeeld Bussum, Huizen, Blaricum, Laren en Wijdemeren.

Wij geloven in een persoonlijke aanpak bij elk bouwproject.

Bekijk onze projecten

Heeft u interesse in een van onze diensten, wilt u informatie of heeft u een vraag?