Tegelzetten

Tegelzetten

Voor tegelzetten, bent u bij Tap Bouw aan het goede adres. Voor vloeren en wanden, kleine en/of grote oppervlaktes, wij leveren en plaatsen al uw tegels. Of het nou gaat om een renovatie van een badkamer, of een toilet, het plaatsen van een vloer (zowel binnen als buiten); Tap Bouw levert vakkundige specialisten voor het tegelwerk in diverse regio’s waaronder Bussum, ‘t Gooi en Wijdemeren.

Soorten tegels

Voordat het tegelzetten plaatsvindt, is het van belang om een keuze te maken in het soort tegels. Is het voor buitengebruik, of binnengebruik? Welke functie hebben ze; decoratief of wordt er op gelopen? Moeten de tegels aansluiten op bijvoorbeeld een houten vloer, of een ander soort vloer? Wilt u dat er structuur in de tegels zit, of dat het gladde tegels zijn? Vraag Tap Bouw naar de mogelijkheden die u heeft.

Voorbereiding bij het zetten van tegels

De grootte van de tegels is heel bepalend voor de sfeer en de decoratie, maar vergeet ook niet de lichtval in huis en de kleur van de tegels. Heel belangrijk is de ondergrond en wellicht wilt u vloerverwarming onder uw tegels hebben. In dat geval dient er een degelijke CV installatie aanwezig te zijn die past bij. Dit zijn een aantal zaken waar goed over nagedacht moet worden voordat men met het tegelzetten gaat beginnen. Voor een aantal voorbeelden kunt u hier klikken. Een degelijke voorbereiding is het halve werk en Tap Bouw kan u hierin adviseren.