Wij werken met een team van vaste en tijdelijke krachten. Dankzij ons lidmaatschap bij Bouwend Nederland en Volandis is er een groot netwerk tot onze beschikking.

VERBOUW

Villa / Woonhuis

Wilt u een nieuw huis laten bouwen? Of bent u bezig met plannen voor het bouwen van een villa? Dan is het belangrijk om na te denken over uw woonwensen. Het is daarin belangrijk om rekening met een aantal zaken te houden die van belang zijn bij het realiseren van zo’n project. Tap Bouw begeleidt het bouwproces van uw villa van het begin tot het eind.

Denk aan de kavel waarop het huis op gebouwd wordt, het te besteden budget en eventuele bouwvergunningen. Is er interesse in een woning op maat die volledig voldoet aan persoonlijke eisen, of een standaard ‘cataloguswoning’? Er is ook keus voor de zogeheten ‘maatconfectie woning’. Dit is een woning volgens een eigen ontwerp, maar waar veel standaard onderdelen en elementen in zijn verwerkt.

Let er bij het ontwerp van een nieuwbouwhuis vooral op of het bouwplan in strijd is met het bestemmingsplan van de grond waarop u uw huis bouwt. Is dat het geval, dan wordt er geen bouwvergunning afgegeven, tenzij er een vrijstelling wordt verleend op het bestemmingsplan.

Daarnaast heeft de architect over het algemeen meer vrijheid bij het ontwerpen van huizen die op een traditionele manier worden gebouwd, dan bij prefab- of catalogusbouw. Nu is het zo dat bouwers van cataloguswoningen de laatste jaren ook zelf architecten inschakelen, waardoor de vrijheid wat ruimer wordt bij het ontwerp. Besteedt bij een eigen ontwerp ook aandacht aan het milieu en duurzaam bouwen. 

Om zo goed mogelijk te voldoen aan uw wensen en tegelijkertijd te voldoen aan de huidige bouweisen heeft Tap Bouw beschikking over de beste specialisten om dit traject te begeleiden. De architecten die we in huis hebben, ontwerpen uw villa tot uw droomhuis waarbij luxe en comfort, duurzaamheid en energiezuinigheid belangrijke speerpunten zijn. Kortom, de bouw van uw villa of woonhuis is bij Tap Bouw in vakbekwame handen. Wilt u advies over het bouwen van uw nieuwe thuis, neem dan direct contact met ons op.

Wij geloven in een persoonlijke aanpak bij elk bouwproject.

Bekijk onze projecten

Heeft u interesse in een van onze diensten, wilt u informatie of heeft u een vraag?