Wij zijn een bouwgarant aannemer en werken met een team van vaste en tijdelijke krachten. Dankzij ons lidmaatschap bij Bouwend Nederland brengen wij werkgevers en werknemers in de bouw in beweging om veilig, met plezier en toekomstbestendig te werken.

RENOVATIE

Je woning wordt door een renovatie gegarandeerd meer waard.

Tap Bouw is sinds 1994 een toonaangevende dienstverlener op het gebied van bouwadvies, renovatie, verbouw en nieuwbouw. Wij hebben goede communicatie hoog in het vaandel staan, communicatie is de basis tot een succesvol project. Vandaar dat wij u graag uitnodigen bij ons op de zaak om onder het genot van een goede bak koffie kennis te maken en de eventuele werkzaamheden te bespreken. Wij denken graag met u mee en kunnen u direct vertellen of uw wensen budgettair realistisch zijn, mocht dit niet zo zijn dan kunnen wij u goed onderbouwde alternatieven bieden.

Wij geloven in een persoonlijke aanpak bij elk bouwproject.

Bekijk onze projecten

Renovatie Bussum

Corverlaan Bussum

Een woning uit de jaren 30 aan de Corverlaan in Bussum. Het pand wordt volledig terug gezet in de oude stijl van de woning, maar dan volledig geïsoleerd.

Regentesselaan Bussum

Een van onze klanten uit Den Haag verhuisde richting Het Gooi en vond daar vertrouwen in een samenwerking met Tap Bouw als bouwpartner.

Renovatie-tapbouw

Sandtmannlaan Naarden

Een fantastisch renovatieproject uitgevoerd aan de Sandtmannlaan in Naarden. Een voormalig architect kwam bij ons met de vraag of wij het aandurfden om een uniek project met hem aan te gaan.

Heeft u interesse in een van onze diensten, wilt u informatie of heeft u een vraag?