Wij werken met een team van vaste en tijdelijke krachten. Dankzij ons lidmaatschap bij Bouwend Nederland en Volandis brengen wij werkgevers en werknemers in de bouw in beweging om veiligheid, plezier en toekomstbestendig te werken.

RENOVATIE

Je woning wordt door een renovatie gegarandeerd meer waard.

Tap Bouw is sinds 1994 een toonaangevende dienstverlener op het gebied van bouwadvies, onderhoud, verbouw en nieuwbouw. Wij werken met een team van vaste en tijdelijke krachten. Dankzij ons lidmaatschap bij Bouwend Nederland en Volandis brengen wij werkgevers en werknemers in de bouw in beweging om veiligheid, plezier en toekomstbestendig te werken.

Wij geloven in een persoonlijke aanpak bij elk bouwproject.

Bekijk onze projecten

Renovatie Bussum

Corverlaan Bussum

Een woning uit de jaren 30 aan de Corverlaan in Bussum. Het pand wordt volledig terug gezet in de oude stijl van de woning, maar dan volledig geïsoleerd.

Regentesselaan

Een van onze klanten uit Den Haag verhuisde richting Het Gooi en vond daar vertrouwen in een samenwerking met Tap Bouw als bouwpartner.

Renovatie-tapbouw

Sandtmannlaan

Een fantastisch renovatieproject uitgevoerd aan de Sandtmannlaan in Naarden. Een voormalig architect kwam bij ons met de vraag of wij het aandurfden om een uniek project met hem aan te gaan.

Heeft u interesse in een van onze diensten, wilt u informatie of heeft u een vraag?