Schilderen

Schilderen

Als aannemer krijgen wij regelmatig de vraag of wij ook schilderen. Naast timmer– en loodgieterwerkzaamheden, bieden wij ook schilderwerkzaamheden aan. Voor elke schildersklus is er een expert beschikbaar die het project begeleidt en/of zelf uitvoert.

Goed schilderwerk is van belang voor de uitstraling van het interieur en het exterieur van uw woning of bedrijfspand. Met goed en strak schilderwerk creëert u een eigen unieke sfeer en door het gebruik van diverse kleuren geeft u een woning of een bedrijfsruimte ook een nieuwe look.

Ook bij het renoveren aan de buitenkant van uw woning of bedrijfspand zorgt het schilderwerk ervoor, dat uw gebouw een nieuw leven krijgt ingeblazen en een nieuwe verzorgde uitstraling krijgt.

Voorbereiding schilderwerk

Bij gedegen schilderwerk is de voorbereiding van groot belang en dient er onderzoek gedaan te worden naar de toestand van de ondergrond. Belangrijk daarbij is het vochtgehalte en de conditie van de ondergrond. Indien deze niet aan de voorwaarden voldoet, zal deze eerst hersteld moeten worden, alvorens de grondlaag wordt aangebracht.

Wilt u uw woning of bedrijfsruimte van binnen en/of van buiten laten schilderen, neem dan contact op met Tap Bouw. Tap Bouw kan u adviseren over de ondergrond, kleur en het type verf die het beste gebruikt kan worden. Wij hebben vakkundige schilders die al uw schilderwerk kunnen verrichten en die er ook voor zorgen dat de afwerking degelijk wordt uitgevoerd, zodat het schilderwerk weerbestendig is en jaren meegaat.

Schilderen in ‘t Gooi

Diverse schilderwerkzaamheden hebben wij mogen uitvoeren in de nabije omgeving zoals; Loosdrecht, gemeente Wijdemeren en in ’t Gooi. Daarvan kunt u hier een aantal voorbeelden zien.

Wist u trouwens dat veel mensen bij het schilderen, kiezen voor de kleuren van hun eigen stad of gemeente? Zo heeft Bussum blauw met wit, Naarden geel met zwart, Blaricum blauw, wit en groen, Laren zwart, blauw, geel, rood en wit. Wilt u hierover meer weten, neem dan direct contact met ons op.