Wij werken met een team van vaste en tijdelijke krachten. Dankzij ons lidmaatschap bij Bouwend Nederland en Volandis is er een groot netwerk tot onze beschikking.

VERBOUW

Schilderen

Goed schilderwerk is van belang voor de uitstraling van het interieur en het exterieur van uw woning of bedrijfspand. Met goed en strak schilderwerk creëert u een eigen unieke sfeer en door het gebruik van diverse kleuren geeft u een woning of een bedrijfsruimte ook een nieuwe look. Ook bij het renoveren aan de buitenkant van uw woning of bedrijfspand zorgt het schilderwerk ervoor, dat uw gebouw een nieuw leven krijgt ingeblazen en een nieuwe verzorgde uitstraling krijgt.

Als aannemer krijgen wij regelmatig de vraag of wij ook schilderen. Naast timmer– en loodgieterswerkzaamheden, bieden wij ook schilderwerkzaamheden aan. Voor elke schilderklus is er een expert beschikbaar die het project begeleidt en/of zelf uitvoert. De belangrijkste functie van verf is de bescherming van houtwerk. Een oude verflaag biedt niet de gewenste bescherming. Dit kan houtrot, lekkage en dure reparaties tot gevolg hebben. Door de verflaag stelselmatig te onderhouden worden onnodige herstelkosten voorkomen.

Bij gedegen schilderwerk is de voorbereiding van groot belang en dient er onderzoek gedaan te worden naar de toestand van de ondergrond. Belangrijk daarbij is het vochtgehalte en de conditie van de ondergrond. Indien deze niet aan de voorwaarden voldoet, zal deze eerst hersteld moeten worden, alvorens de grondlaag wordt aangebracht.

Tap Bouw kan u adviseren over de ondergrond, kleur en het type verf die het beste gebruikt kan worden. Wij hebben vakkundige schilders die al uw schilderwerk kunnen verrichten en die er ook voor zorgen dat de afwerking degelijk wordt uitgevoerd, zodat het schilderwerk weerbestendig is en jaren meegaat. Het beste voor buitenschilderwerk is het eens in de 5 jaar opnieuw van een verflaag moet worden voorzien. Maar door de invloed van regen en zon is het schilderwerk op het zuiden en westen vaak eerder aan onderhoud toe.

Wist u trouwens dat veel mensen bij het schilderen, kiezen voor de kleuren van hun eigen stad of gemeente? Zo heeft Bussum blauw met wit, Naarden geel met zwart, Blaricum blauw, wit en groen, Laren zwart, blauw, geel, rood en wit. Wilt u ook uw woning of bedrijfsruimte van binnen en/of van buiten laten schilderen? neem dan gerust contact op met Tap Bouw.

Wij geloven in een persoonlijke aanpak bij elk bouwproject.

Bekijk onze projecten

Heeft u interesse in een van onze diensten, wilt u informatie of heeft u een vraag?