Duurzaam renoveren bespaart je geld en is goed voor het milieu.

In de periode van april tot juni 2021 hebben we gewerkt aan de verbouwing van een jaren 50 woonhuis aan de Vredelaan in Laren. Het doel van het project was om de begane grond te verbouwen en een uitbouw te realiseren, met als resultaat meer ruimte en een modernere uitstraling.

Neem contact op
Details

Soort project
Verbouwing

Plaatsnaam
Laren

Bouwperiode
2021

Het project

De verbouwing betrof de gehele begane grond van de villa, inclusief de keuken, hal, woonkamer en het toilet. Daarnaast was de uitbouw een belangrijk onderdeel van dit project om de woonkamer aanzienlijk te vergroten. Voor de uitbouw hebben we gebruikgemaakt van moderne aluminium kozijnen, die zorgen voor een eigentijdse en strakke uitstraling. Bovendien hebben we stalen binnendeuren geplaatst om de moderne, stijlvolle sfeer compleet te maken.

Het verloop

Duidelijke communicatie is de basis van een goede samenwerking met onze opdrachtgevers en staat bij ons hoog in het vaandel om ervoor te zorgen dat de wensen en behoeften van de klant worden vervuld. Samen hebben we de bouwplannen bestudeerd en de benodigde materialen en vakmensen geselecteerd om het project tot een succesvol einde te brengen. 

Positief resultaat

Hoewel er geen bijzondere omstandigheden of grote uitdagingen waren tijdens dit project, zijn we erg trots op het behaalde resultaat. De klant is tevreden en wij zijn verheugd om dit resultaat te tonen. De verbouwing heeft de villa een frisse en moderne uitstraling gegeven, terwijl het karakter van het oorspronkelijke jaren 50 huis behouden is gebleven. De uitbreiding van de woonkamer biedt nu voldoende ruimte voor ontspanning en gezelligheid, terwijl de nieuwe keuken en de hal een praktische en stijlvolle toevoeging zijn aan het geheel.