Ontdek de kracht van Tap Bouw: Onze bouwprojecten spreken voor zich.

In augustus 2022 heeft Tap Bouw een bijzonder project voltooid gelegen aan de Merelhof te Bussum. Het doel van dit project was het creëren van een overkapping/veranda, waardoor er een buitenplaats werd gerealiseerd waar mensen zowel bij goed als slecht weer van de buitenlucht kunnen genieten. De overkapping is uitgerust met een buitenkeuken, verwarming en audiovisuele elektronica, waardoor het een veelzijdige en comfortabele ruimte is geworden.

Neem contact op
Details

Soort project
Verbouw

Plaatsnaam
Bussum

Bouwperiode
2022

Prefab-fase

Om dit doel te bereiken zijn we begonnen met het ontwerpen van de overkapping. Het ontwerp is zorgvuldig uitgewerkt om te voldoen aan de wensen van de klant en om een esthetisch aantrekkelijke structuur te creëren die goed bij de omgeving past. Vervolgens is het grootste deel van de overkapping prefab in onze werkplaats gerealiseerd. Door deze werkwijze te hanteren besparen we tijd en minimaliseren we de overlast op de bouwplaats.

Installeren

Na de prefab-fase is de overkapping op het terrein van de klant geïnstalleerd. Dit proces vereiste zorgvuldige planning en vakmanschap om ervoor te zorgen dat de overkapping vlot maar vooral stevig en veilig werd gemonteerd.

De overkapping

Het eindresultaat is zeer bevredigend. De overkapping biedt de klant een geweldige buitenruimte waar men ongeacht de weersomstandigheden van het buitenleven kan genieten. Met de toevoeging van de buitenkeuken is er gelegenheid gecreëerd om buiten te koken en te dineren. De verwarming zorgt voor comfort op koelere avonden en de geïntegreerde elektronica zorgt voor extra entertainment, al met al een perfecte plek om te ontspannen en quality time door te brengen met vrienden en familie.