Badkamer

Badkamer

Waar de badkamer vroeger een puur functionele ruimte was, is het nu meer een ruimte geworden om je op te laden en de dag prettig te beginnen. Aan het eind van de dag geeft de ruimte je een lekker gevoel van ontspanning. Het is zowaar bijna een wellness center geworden in je eigen huis.

Materiaal

Ook hier is er volop keuze aanwezig in het materiaal dat u kiest voor u badkamer. Het is natuurlijk wel afhankelijk van de stijl die u kiest en de kleuren die u wilt gebruiken. Wilt u alleen een douche, een douche met bad, een bubbelbad/jacuzzi? Alles is mogelijk. U kunt zelfs een stoomcabine, of een sauna in uw badkamer plaatsen. Om het wellness effect helemaal compleet te maken.

U kunt kiezen voor grote tegels die het geheel een strakke moderne sfeer geven, of voor kleine tegels die een klassiek karakter weergeven.

Voor badkamer/toilet projecten klikt u hier.

Kosten en budget

Voor dat u offertes opvraagt, is het verstandig om te kijken of uw wensen haalbaar met het beschikbare budget. Hoe luxer, hoe duurder. Kosten kunnen we onderscheiden in ‘bouwmaterialen’ en ‘loodgietersmaterialen’. Daarnaast zijn er de kosten van installatie. Deze kosten moeten niet onderschat worden.

Wilt u uitgebreid informatie ontvangen, over de bouw van uw badkamer, neem dan contact op met Tap Bouw voor een uitgebreid advies.