Wij werken met een team van vaste en tijdelijke krachten. Dankzij ons lidmaatschap bij Bouwend Nederland is er een groot netwerk tot onze beschikking.

VERBOUW

Badkamer

Waar de badkamer vroeger een puur functionele ruimte was, is het nu meer een ruimte geworden om op te laden en de dag prettig te beginnen. Aan het eind van de dag geeft de ruimte u een lekker gevoel van ontspanning. Het is zowaar bijna een wellness center geworden in je eigen huis. Tap Bouw heeft al meerdere badkamers opgeleverd in verschillende kleuren en stijlen. 

Ook hier is er volop keuze aanwezig in het materiaal dat u kiest voor de badkamer. Het is natuurlijk wel afhankelijk van de stijl die u kiest en de kleuren die u wilt gebruiken. Wilt u alleen een douche, een douche met bad, een bubbelbad/jacuzzi? Alles is mogelijk. U kunt zelfs een stoomcabine, of een sauna in uw badkamer plaatsen. Hiermee wordt het wellness effect compleet afgemaakt. Overigens is er ook keuze voor grote tegels die het geheel een strakke moderne sfeer geven, of juist voor kleine tegels die een klassiek karakter weergeven.

Voordat u offertes opvraagt, is het verstandig om te kijken of uw wensen haalbaar zijn met het beschikbare budget. wij kunnen het zo duur maken als u zelf wenst maar soms wordt er geen waardevermeerdering van uw woning door  behaald. Woongenot staat natuurlijk voorop en ook dat mag een prijskaartje hebben, maar als het geen hogere opbrengst voor uw woning oplevert zal er toch een afweging gemaakt moeten worden. Kosten kunnen we onderscheiden in ‘bouwmaterialen’ en ‘arbeidsloon’. Daarnaast zijn er de kosten van de installatie. Deze kosten moeten zeker niet onderschat worden.

Wilt u uitgebreid informatie ontvangen over de bouw van uw badkamer, neem dan contact op met Tap Bouw voor een duidelijk en reëel advies.

Wij geloven in een persoonlijke aanpak bij elk bouwproject.

Bekijk onze projecten

Heeft u interesse in een van onze diensten, wilt u informatie of heeft u een vraag?