Wij werken met een team van vaste en tijdelijke krachten. Dankzij ons lidmaatschap bij Bouwend Nederland en Volandis is er een groot netwerk tot onze beschikking.

VERBOUW

Badkamer

Waar de badkamer vroeger een puur functionele ruimte was, is het nu meer een ruimte geworden om op te laden en de dag prettig te beginnen. Aan het eind van de dag geeft de ruimte u een lekker gevoel van ontspanning. Het is zowaar bijna een wellness center geworden in je eigen huis. Tap Bouw heeft al meerdere badkamers opgeleverd in verschillende kleuren en stijlen. 

Ook hier is er volop keuze aanwezig in het materiaal dat u kiest voor de badkamer. Het is natuurlijk wel afhankelijk van de stijl die u kiest en de kleuren die u wilt gebruiken. Wilt u alleen een douche, een douche met bad, een bubbelbad/jacuzzi? Alles is mogelijk. U kunt zelfs een stoomcabine, of een sauna in uw badkamer plaatsen. Hiermee wordt het wellness effect compleet afgemaakt. Overigens is er ook keuze voor grote tegels die het geheel een strakke moderne sfeer geven, of juist voor kleine tegels die een klassiek karakter weergeven.

Voordat u offertes opvraagt, is het verstandig om te kijken of uw wensen haalbaar met het beschikbare budget. Hoe luxer, hoe duurder. Kosten kunnen we onderscheiden in ‘bouwmaterialen’ en ‘loodgietersmaterialen’. Daarnaast zijn er de kosten van installatie. Deze kosten moeten niet onderschat worden. Wilt u uitgebreid informatie ontvangen, over de bouw van uw badkamer, neem dan contact op met Tap Bouw voor een uitgebreid advies.

Wij geloven in een persoonlijke aanpak bij elk bouwproject.

Bekijk onze projecten

Heeft u interesse in een van onze diensten, wilt u informatie of heeft u een vraag?