Wij werken met een team van vaste en tijdelijke krachten. Dankzij ons lidmaatschap bij Bouwend Nederland is er een groot netwerk tot onze beschikking.

VERBOUW

Tuin en bestrating

Na een verbouwing of het bouwen van een nieuwe woning. Is het tijd om aandacht te geven aan de tuin en bestrating. Tapbouw kan, via haar partners, meedenken op elk vlak. Van tuinlampen tot het leggen van uw bestrating, van het leggen van kunstgras tot het plaatsen van beregeningssystemen. Wij zullen er alles aan doen om uw wensen voor uw tuin te verwezenlijken. Kom langs bij onze locatie of bel om verdere mogelijkheden te bespreken. 

Onze partners leggen uw bestrating op vakkundige en professionele wijze, alles om uw levenservaringen te verbeteren. Heeft u voor uw tuin en bestrating een eigen idee of een eigen ontwerp, dan kan Tap Bouw u hierbij adviseren en meedenken. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat het ontwerp van de tuin goed aansluit bij de stijl van uw huis en dat u een juiste keus maakt in het gebruik van de materialen. Ook hier kunnen onze hoveniers bij helpen.

Als het ontwerp is bepaald, dan kan men overgaan tot de aanleg van de tuin en bestrating. Het plaatsen van het gazon, diverse flora, eventuele vlonders en soorten tegels etc. is een tijdrovende klus en vereist vaardigheid.

Met ons bouwteam overeenkomst bent u verzekerd dat u wordt ontzorgt.
Tap Bouw heeft personeel van verschillende vakgebieden in dienst die met deskundigheid en zorg al uw problemen of vraagstukken kunnen oplossen. Van het bouwen van een nieuwe villa tot het repareren van uw cv ketel. Om zo goed mogelijk te voldoen aan uw wensen en tegelijkertijd te voldoen aan de huidige bouweisen heeft Tap Bouw beschikking over de beste specialisten om uw persoonlijk traject te begeleiden.

Wij geloven in een persoonlijke aanpak bij elk bouwproject.

Bekijk onze projecten

Heeft u interesse in een van onze diensten, wilt u informatie of heeft u een vraag?