Tuin en bestrating

Tuin en Bestrating

Heeft u voor uw tuin en bestrating een eigen idee of een eigen ontwerp, dan kan Tap Bouw u hierbij adviseren en meedenken. Belangrijke zaken om mee rekening te houden bij tuin en bestrating zijn o.a. het ontwerp. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat het ontwerp van de tuin goed aansluit bij de stijl van uw huis en dat u een juiste keus maakt in het gebruik van de materialen. Ook hier kunnen onze hoveniers bij helpen.

Inrichting van de tuin

Wilt u bij het inrichten van de tuin en bestrating gebruik maken van (kunst)gras of alleen maar (sier)tegels, of wilt u houten flonders, of houten tegels. Of wellicht wilt u een combinatie van flonders, tegels en gras? Of wat dacht u van een vijver, of een zwembad? Welke planten wilt u in de tuin hebben? Zijn het passende planten en kunnen deze planten wel overleven in het Nederlands klimaat? Hoe wilt u de beschutting hebben? Wilt u een poort in de tuin, of een tuinhuis?
Dit zijn allemaal zaken waar u rekening mee dient te houden bij de aanleg van een tuin. Tap Bouw kan u hiermee van dienst zijn. We werken samen met hoveniers die u kunnen helpen bij:

Het ontwerp van uw tuin:
Heeft u een idee, maar krijgt u het geheel niet in het vizier, of is het lastig om een totaalplaatje te creëren, dan kunnen de hoveniers waar Tap Bouw mee samenwerkt, u hierbij helpen en voor u een ontwerp maken, dat past bij u wensen.

De aanleg van uw tuin:
Als het ontwerp is bepaald, dan kan men overgaan tot de aanleg van de tuin. Het plaatsen van het gazon, diverse flora, eventuele flonders en soorten tegels etc. is een tijdrovende klus en vereist vaardigheid. De hoveniers waar Tap Bouw mee samenwerkt zijn experts op dit gebied. Voor het aanleggen van uw tuin neemt u contact op met Tap Bouw.

Onderhoud en nazorg tuin

Het onderhoud van uw tuin is de nazorg. Elke tuin dient met zorg te worden onderhouden om de uitstraling te behouden die het heeft bij de aanleg. Voor een aantal afbeeldingen van projecten in Bussum waar Tap Bouw bezig is geweest kunt u hier klikken. Wilt u een offerte voor onderhoud en nazorg, klik dan hier.