Van bouwval naar droomhuis: Tap Bouw maakte het waar aan het Berkenlaantje in Huizen.

Bij Tap Bouw houden we van uitdagingen en hebben we een geschiedenis van het redden van bouwprojecten die dreigen te ontsporen of al ontspoord zijn. We begrijpen dat uw investering in gevaar is en we zijn vastbesloten om de controle terug te krijgen. Onze ervaren vakmensen gaan met de hoogste precisie en expertise te werk om de uitdagingen op te lossen en de verbouwing van uw woning weer op de rails te krijgen.

Neem contact op
Details

Soort project
Verbouw

Plaatsnaam
Huizen

Bouwperiode
2022

De uitdaging

Toen we voor het eerst ter plaatse kwamen op het Berkenlaantje in Huizen, troffen we een situatie aan die iedereen versteld deed staan. Het dak lag al maandenlang open, hierdoor had moeder natuur vrij spel. Met als direct gevolg een hoop schimmel en houtrot. Het gevoel van leiding ontbrak waardoor er geen structuur in het project zat. Waterleidingen waren op de verkeerde plek geïnstalleerd, wat niet alleen tot een grote ravage leidde maar ook tot aanzienlijke waterschade.

Het werk van Tap Bouw

Met vastberadenheid hebben onze experts de ravage van de vorige aannemer volledig aangepakt en getransformeerd tot een prachtig eindresultaat: Als eerste stap hebben we een compleet nieuw geïsoleerd dak op de woning geïnstalleerd, dat niet alleen duurzaam is maar ook een esthetische meerwaarde biedt. 

 

Binnenin hebben we een complete renovatie uitgevoerd die de woning heeft omgetoverd tot een oase van rust, comfort en stijl. We hebben niet alleen de esthetiek verbeterd maar ook de functionaliteit, met vernieuwde isolatie die de energie-efficiëntie optimaliseert en het wooncomfort verhoogt. De kers op de taart was de toepassing van schuimbeton vloeren, die niet alleen een hoge isolatiewaarde bieden maar ook geluidswerend zijn. Ze zorgen voor een stevige en duurzame basis voor uw interieur. De woning is nu niet alleen hersteld maar ook in alle opzichten verbeterd.

Wilt u ook een gestroomlijnde verbouwing realiseren? Geen zorgen, ons bouwbedrijf staat klaar om voor al uw wensen een uitkomst te creëren. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Tap Bouw het verschil kan maken in uw bouwproject!