Aanbouw

Aanbouw

Indien u groter wilt gaan wonen, wilt gaan verhuizen of grondig wilt gaan verbouwen, dan zou een aanbouw via Tap Bouw een goede keuze zijn.

Hiermee kunt u de waarde van uw huis verhogen en u creëert meer ruimte in uw woning. Tap Bouw heeft prefab aanbouwsystemen beschikbaar, maar indien u specifieke wensen heeft en maatwerk verkiest, kunnen wij u ook hierin adviseren en begeleiden.

Aanbouwsystemen

Wees ervan bewust dat aanbouw in feite iets anders is dan uitbouw en dat er daarom ook verschillende eisen worden gesteld aan het bouwbesluit. Wilt u bijvoorbeeld een grote aanbouw met tuindeuren en kozijnen, dan is het belangrijk om rekening te houden met zaken zoals de hoogte van het plafond, de isolatiewaarde en de ventilatie. Dit zijn allemaal zaken waarmee de medewerkers van Tap Bouw ervaring en expertise hebben. Neem contact op met onze medewerkers als u hierover vragen heeft.

Aanbouwproject

Bij een aanbouwproject kunt u denken aan het aanbrengen van een lichtstraat of een bestaande ruimte uitbreiden met een extra vide. Hierbij dient rekening gehouden te worden met hoeveel daglicht dat er binnen moet komen, hoe functioneel de ruimte is ingedeeld en hoe het zit met de brandveiligheid. U kunt hier klikken voor een aantal projecten waar Tap Bouw mee bezig is, of bezig mee is geweest.

Zoekt u een aannemer in de gemeente Wijdemeren die voor u een aanbouw, dan wel een uitbouw kan realiseren volgens de huidige bouwregelgeving, neem dan direct contact op met Tap Bouw voor een persoonlijk advies.