Wij werken met een team van vaste en tijdelijke krachten. Dankzij ons lidmaatschap bij Bouwend Nederland en Volandis is er een groot netwerk tot onze beschikking.

VERBOUW

Interieurbouw

Als timmerman kunt u zichzelf niet zomaar interieurbouwer noemen. Het werk van een interieurbouwer komt echt op de millimeter. Het wordt gekenmerkt als een specialistisch beroep, dat niet door iedereen uitgevoerd kan worden. Als interieurbouwer bent u verantwoordelijk voor het maken van interieurs op locatie of ben je werkzaam binnen een werkplaats, waar je interieurs volgens tekening maakt. Tap Bouw heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en monteren van maatwerk interieur van hoge kwaliteit voor thuis of op kantoor.

Je eigen interieur laten bouwen brengt een hoop voorpret met zich mee. Vanaf het begin denkt u mee, waardoor het huis steeds meer van u wordt. En, u denkt er nu misschien nog niet over na, maar wellicht wilt u uw huis ooit weer gaan verkopen. En dan geldt: hoe meer uw woning lijkt op die van de buren, hoe eerder u vergeleken wordt. Blinkt uw huis uit? Dan heeft dat invloed op hoe snel uw huis verkocht wordt. Een uniek interieur heeft dus niet alleen voordelen terwijl u zelf in het huis woont, maar ook bij de verkoop van het huis.

Tap Bouw adviseert u graag met hoe wij u kunnen helpen, afhankelijk van de wensen. Tijdens een interactief interieuradvies gaan we samen om de tafel en bespreken we alle opties. Benieuwd welke aanpak het beste bij u past? Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Wij geloven in een persoonlijke aanpak bij elk bouwproject.

Bekijk onze projecten

Heeft u interesse in een van onze diensten, wilt u informatie of heeft u een vraag?