Tapbouw

Wij werken met een team van vaste en tijdelijke krachten. Dankzij ons lidmaatschap bij Bouwend Nederland en Volandis brengen wij werkgevers en werknemers in de bouw in beweging om veiligheid, plezier en toekomstbestendig te werken.

TAP BOUW

Wij geloven in een persoonlijke aanpak bij elk bouwproject.

Tap Bouw is sinds 1994 een toonaangevende dienstverlener op het gebied van bouwadvies, onderhoud, verbouw en nieuwbouw. Wij werken met een team van vaste en tijdelijke krachten. Dankzij ons lidmaatschap bij Bouwend Nederland en Volandis brengen wij werkgevers en werknemers in de bouw in beweging om veiligheid, plezier en toekomstbestendig te werken.

BOUWTEAM OVEREENKOMST

Met ons bouwteam overeenkomst bent u verzekerd dat u wordt ontzorgt.

Tap Bouw heeft personeel van verschillende vakgebieden in dienst die met deskundigheid en zorg al uw problemen of vraagstukken kunnen oplossen. Van het bouwen van een nieuwe villa tot het repareren van uw cv ketel. Om zo goed mogelijk te voldoen aan uw wensen en tegelijkertijd te voldoen aan de huidige bouweisen heeft Tap Bouw beschikking over de beste specialisten om uw persoonlijk traject te begeleiden.

Nieuwbouw projecten

Wilt u een nieuw huis laten bouwen? Bent u bezig met plannen voor het bouwen van een villa? Of zou u een nieuw bedrijfspand, kantoor of winkelpand willen bouwen? Tap Bouw kan u van advies voorzien. Wij hebben een breed aanbod aan mogelijkheden en een groep gespecialiseerde vakmannen.

Lees hier meer over onze nieuwbouw projecten.

Verbouw projecten

Van het schilderen van uw binnenmuren tot aan het verbouwen van uw badkamer. Binnenhuis en buitenhuis  zijn de vakmannen van Tap Bouw gespecialiseerd om hoogwaardige kwaliteit af te leveren. Is uw cv ketel verouderd? Of wilt u meer ruimte creëren door een aan- of uitbouw? Neem contact op, zodat wij de mogelijkheden kunnen bespreken.

Lees hier meer over onze verbouw projecten

Renovatie

Heeft u een bestaand pand of huis dat gedeeltelijk hersteld of vernieuwd dient te worden? Tap Bouw zorgt ervoor dat u het pand weer naar de normen bruikbaar maakt. Met onze expertise begeleiden wij u in het traject van begin tot eind.

Lees hier meer over onze renovatie projecten. 

Beng

Tegenwoordig moeten alle nieuwbouwprojecten, zowel woningbouw als utiliteitsbouw voldoen aan de eisen voor bijna energieneutrale gebouwen (BENG). Door te werken volgens de BENG-indicatoren is het voor ons mogelijk om energieneutraal te bouwen.

Maar hoe werkt dit precies? Dat lees je hier.

Heeft u interesse in een van onze diensten, wilt u informatie of heeft u een vraag?