Tapbouw

Wij werken met een team van vaste en tijdelijke krachten. Dankzij ons lidmaatschap bij Bouwend Nederland brengen wij werkgevers en werknemers in de bouw in beweging om veilig, met plezier en toekomstbestendig te werken.

TAP BOUW

Wij geloven in een persoonlijke aanpak bij elk bouwproject.

Tap Bouw is sinds 1994 een toonaangevende dienstverlener op het gebied van bouwadvies, onderhoud, verbouw en nieuwbouw. Wij werken met een team van vaste en tijdelijke krachten. Dankzij ons lidmaatschap bij Bouwend Nederland brengen wij werkgevers en werknemers in de bouw in beweging om veilig, met plezier en toekomstbestendig te werken.

BOUWTEAM OVEREENKOMST

Met onze bouwteam overeenkomst bent u verzekerd dat u wordt ontzorgt.

Tap Bouw heeft personeel van verschillende vakgebieden in dienst die met deskundigheid en zorg al uw problemen of vraagstukken kunnen oplossen. Van het bouwen van een nieuwe villa tot een renovatie of een uitbouw. Om zo goed mogelijk te voldoen aan uw wensen en tegelijkertijd te voldoen aan de huidige bouweisen heeft Tap Bouw beschikking over de beste specialisten om uw persoonlijk traject te begeleiden.

Aannemer

Met 30 jaar ervaring in de bouwsector is Tap Bouw de aangewezen aannemer in het Gooi en omstreken, waaronder Blaricum, Bussum, Huizen, Laren en Naarden. Onze professionals hebben een schat aan ervaring en kennis opgedaan waardoor wij hoogwaardige bouwwerken kunnen realiseren die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Onze professionele en betrouwbare aanpak omvat een nauwe samenwerking met onze klanten om ervoor te zorgen dat projecten binnen budget en op tijd worden gerealiseerd. Vanzelfsprekend voldoen alle projecten aan de wensen en eisen van onze opdrachtgevers.

Als aannemer zijn we voortdurend bezig met het innoveren van onze methoden en technieken om ervoor te zorgen dat onze bouwwerken niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn maar ook duurzaam en energiezuinig.

Als u op zoek bent naar een aannemer in de Gooi en Vechtstreek dan bieden wij u als aannemer, door de combinatie van ervaring, professionaliteit en innovatie het maatwerk waar u naar op zoek bent. Bekijk onze projecten op onze website en laat ons weten hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Nieuwbouw projecten

Wilt u een nieuw huis laten bouwen? Bent u bezig met plannen voor het bouwen van een villa? Of zou u een nieuw bedrijfs- kantoor- of winkelpand willen bouwen? Tap Bouw kan dit niet alleen voor u realiseren maar u hierbij ook uitgebreid van advies voorzien. Wij hebben een breed aanbod aan mogelijkheden en een groep gespecialiseerde vakmannen.

Lees hier meer over onze nieuwbouw projecten.

Verbouw projecten

Van het vervangen van uw kozijnen tot het verbouwen van de badkamer. Binnenshuis en buitenshuis  zijn de vakmensen van Tap Bouw gespecialiseerd om hoogwaardige kwaliteit af te leveren. Wilt u een nokverhoging van de zolder om slaapkamers met een badkamer te realiseren? Of wilt u meer ruimte creëren door een aan- of uitbouw te realiseren? Neem dan contact met ons op, zodat wij de mogelijkheden kunnen bespreken.

Lees hier meer over onze verbouw projecten

Renovatie

Heeft u een bestaand huis of bedrijfspand dat geheel of gedeeltelijk hersteld of vernieuwd dient te worden? Tap Bouw zorgt ervoor dat u het pand weer volgens de laatste eisen en normen bruikbaar maakt. Met onze expertise begeleiden wij u in dit traject van begin tot eind.

Lees hier meer over onze renovatie projecten. 

BENG

Tegenwoordig moeten alle nieuwbouwprojecten, zowel woningbouw als utiliteitsbouw voldoen aan de eisen voor bijna energie neutrale gebouwen (BENG). Door te werken volgens de BENG-indicatoren is het voor ons mogelijk om energieneutraal te bouwen.

Maar hoe werkt dit precies? Dat lees je hier.

Heeft u interesse in een van onze diensten, wilt u informatie of heeft u een vraag?