Wij werken met een team van vaste en tijdelijke krachten. Dankzij ons lidmaatschap bij Bouwend Nederland en Volandis is er een groot netwerk tot onze beschikking.

VERBOUW

Installatiewerkzaamheden

Tegenwoordig zijn installatiewerkzaamheden bijna niet meer weg te denken in de industrie, maar ook in de bouw. U kunt bij installatiewerkzaamheden denken aan HVAC installaties, koelinstallaties, ICT netwerken, elektriciteitswerkzaamheden of loodgietwerk. Begrijpelijk dat u dan zoekt naar een bouwpartner die deze werkzaamheden op een professionele en vakkundige manier kunnen uitvoeren. Tap Bouw is innovatief, denkt met u mee en werkt met uiterste precisie. Één ding is zeker, met Tap Bouw als bouwpartner haalt u de beste kwaliteit in huis. 

Een belangrijk onderdeel van uitbouw, verbouw of renovatie aan uw woning of bedrijfspand zijn de elektra werkzaamheden die moeten worden verricht. Om comfortabel te kunnen wonen of te werken, is de aanwezigheid van een goede elektrische installatie van essentieel belang. Bij een niet goed werkende installatie, kunnen onveilige situaties ontstaan, zoals bijvoorbeeld kortsluiting of overbelasting.

Hierbij kunt u denken aan het uitbreiden van de installatie door het aansluiten van meerdere groepen en meerdere stopcontacten (bijvoorbeeld bij het uitbreiden met een erker of een serre), of het ‘verzwaren’ van uw elektriciteitsaansluiting, waardoor u meer vermogen kan afnemen. Een voorbeeld van elektra werkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren is het aansluiten van een installatie op de slimme meter.

Een woning of bedrijfspand wordt steeds meer afhankelijk van een goed werkende elektrische installatie en steeds meer apparatuur wordt tegenwoordig aangesloten op het elektriciteitsnet. Het gebruik hiervan neemt toe en hiervoor zijn o.a. werkzaamheden rondom elektra nodig die ervoor zorgen dat apparatuur ook tegelijkertijd gebruikt kan worden.

Bent u op zoek naar een goede elektricien in ‘t Gooi en omgeving, (Naarden, Blaricum, Bussum, Hilversum, Loosdrecht) die al uw elektra werkzaamheden verzorgt, neem dan gerust contact op met Tap Bouw voor een vrijblijvende offerte of voor het maken van een afspraak. Ook voor al het maatwerk en al uw overige werkzaamheden op het gebied van Elektra bent u bij ons aan het juiste adres. Één van onze elektriciens komt bij u langskomen om de situatie op te nemen.

Wij geloven in een persoonlijke aanpak bij elk bouwproject.

Bekijk onze projecten

Heeft u interesse in een van onze diensten, wilt u informatie of heeft u een vraag?