Al 30 jaar een toonaangevende dienstverlener in nieuwbouw, verbouw en renovatie.

VERBOUW

Bedrijfsgebouw

Bij het bouwen van een bedrijfspand kantoor of winkelpand is het belangrijk om aandacht te besteden aan uw wensen en tegelijkertijd belangrijke zaken zoals (brand)veiligheid en duurzaamheid niet uit het oog te verliezen. Daarnaast is het ook van belang om zorg te besteden aan de inrichting van de werkplekken in verband met arbo wetgeving om risico’s voor gezondheid zo veel mogelijk uit te sluiten. Ook hierin kan Tap Bouw u van advies voorzien.

Een bedrijfspand kan tevens een goede investering zijn voor in de toekomst. Houdt u hier dan ook wel rekening met de ligging van het bedrijfspand, milieu (schone grond verklaring), bereikbaarheid en uitbreidingsmogelijkheden. Dit zijn belangrijke items die op termijn van invloed kunnen zijn op de waarde van de investering.

Er komt een hoop bij kijken als het gaat om de kosten voor het bouwen van een bedrijfspand, winkel of kantoor. Zaken die van invloed zijn op de kosten zijn hiervóór al beschreven. Tap Bouw heeft de kennis en deskundigheid in huis om de kosten voor u transparant en inzichtelijk te maken en deze goed te onderbouwen. Neem vandaag nog contact op met Tap Bouw voor meer informatie over het bouwen van een bedrijfspand, winkel en/of kantoor.

Wij geloven in een persoonlijke aanpak bij elk bouwproject.

Bekijk onze projecten

Heeft u interesse in een van onze diensten, wilt u informatie of heeft u een vraag?