HUIS UITBOUWEN DOOR TAP BOUW

Huis laten uitbouwen voor meer ruimte en licht

Laat uw huis uitbouwen door de Tap Bouw. Dan weet u zeker dat u in goede handen bent. Wij zijn namelijk al meer dan 20 jaar dé toonaangevende dienstverlener op het gebied van verbouwingen, renovaties, nieuwbouw en bouwadvies. Wij verzorgen het gehele bouwproces; van advies tot aan de afwerking.

Wij zijn voornamelijk werkzaam in ’t Gooi: van Hilversum en Naarden tot Wijdemeren, maar zijn ook te vinden in de rest van Noord-Holland. Schakel ons in voor het uitbouwen van uw huis en laat u overtuigen door onze vakkundigheid.

Huis uitbouwen

Wilt u meer ruimte en licht in en rondom uw huis? Dan is het een goede keuze om uw huis te laten uitbouwen. Hier heeft u natuurlijk een vakkundige partij voor nodig. Daarom schakelt u daar Tap Bouw voor in.

U kunt bijvoorbeeld een denken aan een groot balkon, waardoor u niet meer naar beneden hoeft te lopen om naar buiten te gaan. U kunt er ook voor kiezen om een dakkapel te laten plaatsen. Dit creëert meer ruimte en meer licht en dient dus perfect als uitbouw van uw huis.

Wij geloven in een persoonlijke aanpak bij elk bouwproject.

Tap Bouw is sinds 1994 een toonaangevende dienstverlener op het gebied van bouwadvies, onderhoud, verbouw en nieuwbouw. Wij werken met een team van vaste en tijdelijke krachten. Dankzij ons lidmaatschap bij Bouwend Nederland en Volandis brengen wij werkgevers en werknemers in de bouw in beweging om veiligheid, plezier en toekomstbestendig te werken.

Neem contact met ons op via onderstaand formulier    Alle velden met een * zijn verplicht.

    Ik ga akkoord met het Privacy statement en dat mijn gegevens worden verwerkt om informatie te versturen.

    Bekijk onze projecten

    Heeft u interesse in een van onze diensten, wilt u informatie of heeft u een vraag?