Balkon

Balkon

Een balkon is een uitkomst als u geen tuin of buitenruimte bezit en u graag de gelegenheid wilt hebben om ‘buitenactiviteiten’ te ondernemen. Denk aan barbequen, nagenieten in de zon van een drukke werkdag of gezellig buiten eten in de zomer. Wilt u meer groen en buitenplanten om en rond uw woning, dan biedt een balkon ook een oplossing.

Constructie balkons

Het is heel belangrijk om goed na te denken over de constructie omdat je het niet alleen wilt gebruiken als plek om bijvoorbeeld alleen maar de was op te hangen, of om bierflesjes te koelen. Je wilt er zo goed mogelijk gebruik van maken en het plezier moet optimaal zijn. Denk dus bij de uitbouw van een balkon goed na over de indeling, het uitzicht en de invalshoek van het zonlicht. Daarnaast is het ook belangrijk om erover na te denken bij welke ruimte de uitbouw van het balkon moet plaatsvinden. Tap Bouw kan u hierin helpen met een degelijk advies.

Vergunning balkons

Voor het bouwen van een balkon is meestal een vergunning nodig. De regels hieromtrent kunnen weer per gemeente verschillen, omdat elke gemeente een ander beleid hanteert en andere bouwverordeningen heeft etc. Voor advies hieromtrent kunt u contact opnemen met Tap Bouw. Wij verzorgen al het werk rondom het bouwen van balkons in de regio ‘t Gooi, om en nabij Nederhorst den Berg, Loosdrecht en gemeente Wijdemeren. Uiteraard kunt u ook voor een uitgebreide offerte voor deze uitbouw terecht bij Tap Bouw.