TOEZICHT OP DE BOUW EN GELDENDE KWALITEITSEISEN

Energie besparen door de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen

Door middel van de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb) kan erop worden toegezien dat er in de bouw gewerkt wordt volgens de geldende kwaliteitseisen. Deze wet is vastgesteld door de overheid zodat zij meer toezicht en controle hebben op bouwers.

Op deze manier profiteert u van kwalitatief goede gebouwen met een goede brandveiligheid en laag energieverbruik. Wanneer u een huis of ander pand laat bouwen door Tap Bouw bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Wij werken volledig volgens de vastgestelde eisen en zorgen voor kwaliteitsborging bij het bouwen van uw droomhuis.

Wet kwaliteitsborging voor het bouwen

De Wet kwaliteitsborging voor het bouwen wordt voornamelijk toegepast op energiebesparingsprojecten. Op deze manier wordt er op toegezien dat de afgesproken energiebesparende maatregelen ook echt worden nageleefd en daarmee de energielasten omlaaggaan.

Ook bij Tap Bouw bent u ervan verzekerd dat wij volledig energieneutraal bouwen. Onze dienstverlening voldoet volledig aan de opgestelde kwaliteitseisen voor de bouw.

Dit betekent dat we alle panden bouwen volgens de BENG-indicatoren. Dit houdt onder andere in dat we de panden luchtdicht bouwen en dat ze voldoen aan de regels voor isolatie uit het Bouwbesluit.

Wij geloven in een persoonlijke aanpak bij elk bouwproject.

Tap Bouw is sinds 1994 een toonaangevende dienstverlener op het gebied van bouwadvies, onderhoud, verbouw en nieuwbouw. Wij werken met een team van vaste en tijdelijke krachten. Dankzij ons lidmaatschap bij Bouwend Nederland brengen wij werkgevers en werknemers in de bouw in beweging om veiligheid, plezier en toekomstbestendig te werken.

Neem contact met ons op via onderstaand formulier    Alle velden met een * zijn verplicht.

    Ik ga akkoord met het Privacy statement en dat mijn gegevens worden verwerkt om informatie te versturen.

    Bekijk onze projecten

    Heeft u interesse in een van onze diensten, wilt u informatie of heeft u een vraag?