Bedrijfspand – Kantoor – Winkels

Bedrijfspand - Kantoor - Winkels

Bij het bouwen van een bedrijfspand kantoor of winkelpand is het belangrijk om aandacht te besteden aan uw wensen en tegelijkertijd belangrijke zaken zoals (brand)veiligheid en duurzaamheid niet uit het oog te verliezen. Daarnaast is het ook van belang om zorg te besteden aan de inrichting van de werkplekken in verband met arbo wetgeving om risico’s voor gezondheid zo veel mogelijk uit te sluiten. Ook hierin kan Tap Bouw u van advies voorzien.

Investering

Een bedrijfspand kan tevens een goede investering zijn voor in de toekomst. Houdt u hier dan ook wel rekening met de ligging van het bedrijfspand, milieu (schone grond verklaring), bereikbaarheid en uitbreidingsmogelijkheden. Dit zijn belangrijke items die op termijn van invloed kunnen zijn op de waarde van de investering. Tap Bouw kan u hierin adviseren. Klik hier voor een overzicht van een aantal winkel/kantoor projecten.

Kosten

Er komt een hoop bij kijken als het gaat om de kosten voor het bouwen van een bedrijfspand, winkel of kantoor. Zaken die van invloed zijn op de kosten zijn hiervóór al beschreven. Tap Bouw heeft de kennis en deskundigheid in huis om de kosten voor u transparant en inzichtelijk te maken en deze goed te onderbouwen.

Neem vandaag nog contact op met Tap Bouw voor meer informatie over het bouwen van een bedrijfspand, winkel en/of kantoor.