Villa

Villa

Voordat u een villa laat bouwen, is het belangrijk om uw woonwensen te bepalen. Houdt daarbij rekening met de kavel waarop u het huis laat bouwen en let erop dat het ontwerp van de villa past binnen het bestemmingsplan. Als dit niet het geval is, dan kunt u vertraging oplopen bij de aanvraag van uw bouwvergunning.

Bouwproces

Tap Bouw begeleidt het bouwproces van uw villa van het begin tot het eind. Om zo goed mogelijk te voldoen aan uw wensen en tegelijkertijd te voldoen aan de huidige bouweisen heeft Tap Bouw beschikking over de beste specialisten om dit traject te begeleiden. De architecten die we in huis hebben, ontwerpen uw villa tot uw droomhuis waarbij luxe en comfort, duurzaamheid en energie zuinigheid belangrijke speerpunten zijn. Een overzicht van al onze villa projecten vindt u hier.

Voordelen

Een aantal voordelen voor u zetten we hier op een rijtje:

  • Het hele traject wordt door ons begeleid. Van aanvraag vergunning tot aanbouw van bijvoorbeeld een carport. U doet rechtstreeks zaken met 1 partij.
  • We bieden een heldere prijsopgave.
  • We zijn transparant in onze communicatie.

Kortom, de bouw van uw villa is bij Tap bouw in vakbekwame handen. Wilt u advies over het bouwen van uw villa, neem dan direct contact met ons op.