EEN PRACHTIGE VILLA BOUWEN

Een villa laten bouwen door professionele vakmensen

Laat een prachtige villa bouwen door Tap Bouw. Wij zijn werkzaam in de omgeving van ’t Gooi, wat natuurlijk een prachtige omgeving is en waar al veel villa’s gebouwd zijn. Als u dus een aannemersbedrijf zoekt dat de omgeving goed kent, dan moet u bij Tap Bouw zijn.

Wij zijn werkzaam in ’t Gooi waaronder Hilversum, Naarden en Wijdemeren. Wij zijn er voor zowel bedrijven als particulieren.

Villa bouwen

U wilt uw villa natuurlijk laten bouwen door professionele vakmensen, zodat u zeker weet dat alles goed verloopt. Tap Bouw heeft daarom een team van professionele vakmensen dat al jarenlange ervaring heeft in de bouw.

Daarnaast zijn we lid van Bouwend Nederland, Bouwgarant en Fundeon wat betekent dat we voor echt grote klussen, zoals het bouwen van een villa, gebruik kunnen maken van een groot netwerk van professionals.

Wij geloven in een persoonlijke aanpak bij elk bouwproject.

Tap Bouw is sinds 1994 een toonaangevende dienstverlener op het gebied van bouwadvies, onderhoud, verbouw en nieuwbouw. Wij werken met een team van vaste en tijdelijke krachten. Dankzij ons lidmaatschap bij Bouwend Nederland en Volandis brengen wij werkgevers en werknemers in de bouw in beweging om veiligheid, plezier en toekomstbestendig te werken.

Neem contact met ons op via onderstaand formulier    Alle velden met een * zijn verplicht.

    Ik ga akkoord met het Privacy statement en dat mijn gegevens worden verwerkt om informatie te versturen.

    Bekijk onze projecten

    Heeft u interesse in een van onze diensten, wilt u informatie of heeft u een vraag?