LAAT EEN VILLA BOUWEN IN ’T GOOI

Een villa laten bouwen in ’t Gooi door Tap Bouw

Laat een villa bouwen door hét toonaangevende aannemersbedrijf in ’t Gooi: Tap Bouw. Al sinds 1994 zijn wij werkzaam in ’t Gooi. U vindt ons voornamelijk in Naarden, Wijdemeren en Hilversum, maar ook in de rest van Noord-Holland.

Wij zijn gespecialiseerd in kleine, maar ook grote projecten, zoals het bouwen van een villa in ’t Gooi. Onze vakkundige medewerkers hebben de juiste kennis en ervaring in huis om het project te laten slagen!

Villa bouwen ’t Gooi

U kunt op Tap Bouw en onze vakkundige medewerkers vertrouwen bij het bouwen van uw villa in ’t Gooi. Wij geloven namelijk bij elk bouwproject, groot of klein, in een persoonlijke aanpak. We denken met u mee en zijn er niet alleen voor de uitvoer van het project.

Wij verzorgen het gehele bouwproces, van advies tot afwerking. Daarnaast hebben wij beschikking tot een groot netwerk, wat we te danken hebben aan ons lidmaatschap van Bouwend Nederland, Bouwgarant en Fundeon.

Wij geloven in een persoonlijke aanpak bij elk bouwproject.

Tap Bouw is sinds 1994 een toonaangevende dienstverlener op het gebied van bouwadvies, onderhoud, verbouw en nieuwbouw. Wij werken met een team van vaste en tijdelijke krachten. Dankzij ons lidmaatschap bij Bouwend Nederland en Volandis brengen wij werkgevers en werknemers in de bouw in beweging om veiligheid, plezier en toekomstbestendig te werken.

Neem contact met ons op via onderstaand formulier    Alle velden met een * zijn verplicht.

    Ik ga akkoord met het Privacy statement en dat mijn gegevens worden verwerkt om informatie te versturen.

    Bekijk onze projecten

    Heeft u interesse in een van onze diensten, wilt u informatie of heeft u een vraag?