HET BOUWEN VAN EEN PRACHTIGE VILLA IN BLARICUM

Alles voor uw villa in Blaricum: nieuw-, ver- en aanbouw

Voor het bouwen van een prachtige villa in Blaricum bent u bij Tap Bouw aan het juiste adres. Wij zijn namelijk vooral werkzaam in Hilversum, Wijdemeren en Naarden, maar ook in de rest van ’t Gooi en Noord-Holland.

Wij kennen de omgeving als geen ander; wij zijn namelijk al sinds 1994 hét toonaangevende aannemersbedrijf van ’t Gooi. Ook voor het verbouwen en renoveren van uw villa in Blaricum bent u bij ons aan het juiste adres.

Villa Blaricum

Tap Bouw is er voor de nieuw-, ver- en aanbouw van uw villa in Blaricum. Wij kunnen deze volledig naar wens voor u bouwen. Voor grote projecten zoals het bouwen van een villa in Blaricum schakelen we ons betrouwbare, grote netwerk in.

Wij zijn namelijk lid van Bouwend Nederland, Bouwgarant en Fundeon waardoor we beschikking hebben tot dit netwerk. Daarnaast zijn we er ook voor verschillende aanbouwprojecten voor uw villa, zoals het plaatsen van een uitbouw, kozijnen of een dakkapel. Ook voor renovaties, verbouwingen en onderhoud van uw villa kunt u ons inschakelen.

Wij geloven in een persoonlijke aanpak bij elk bouwproject.

Tap Bouw is sinds 1994 een toonaangevende dienstverlener op het gebied van bouwadvies, onderhoud, verbouw en nieuwbouw. Wij werken met een team van vaste en tijdelijke krachten. Dankzij ons lidmaatschap bij Bouwend Nederland en Volandis brengen wij werkgevers en werknemers in de bouw in beweging om veiligheid, plezier en toekomstbestendig te werken.

Neem contact met ons op via onderstaand formulier    Alle velden met een * zijn verplicht.

    Ik ga akkoord met het Privacy statement en dat mijn gegevens worden verwerkt om informatie te versturen.

    Bekijk onze projecten

    Heeft u interesse in een van onze diensten, wilt u informatie of heeft u een vraag?