LAAT EEN PRACHTIGE RIETGEDEKTE VILLA BOUWEN

Een rietgedekte villa laten bouwen door Tap Bouw

Laat een prachtige rietgedekte villa bouwen door Tap Bouw. Een villa met een rieten dak heeft een luxe, maar ook karakteristiek uiterlijk. Het past dan ook perfect in een natuurrijke omgeving zoals in ’t Gooi. Dit is dan ook onze thuisbasis.

U zult ons vaak aan het werk zien in de omgeving van Wijdemeren, Hilversum en Naarden. Maar ook voor het bouwen van een rietgedekte villa in de rest van Noord-Holland bent u bij ons aan het juiste adres.

Rietgedekte villa bouwen

Wij zijn er niet alleen voor de uitvoer. Als u een rietgedekte villa door ons laat bouwen, dan zijn wij er voor het hele traject: van bouwadvies tot uitvoer. Wij geven u graag een professioneel bouwadvies. We hebben al verschillende prachtige rietgedekte villa’s mogen bouwen.

Bekijk bijvoorbeeld ons project in Blaricum en Laren. Wij hanteren bovendien altijd een persoonlijke aanpak, omdat wij het erg belangrijk vinden dat alles uitgevoerd wordt zoals u het voor ogen heeft. Daarnaast denken we hier graag met u over mee.

Wij geloven in een persoonlijke aanpak bij elk bouwproject.

Tap Bouw is sinds 1994 een toonaangevende dienstverlener op het gebied van bouwadvies, onderhoud, verbouw en nieuwbouw. Wij werken met een team van vaste en tijdelijke krachten. Dankzij ons lidmaatschap bij Bouwend Nederland en Volandis brengen wij werkgevers en werknemers in de bouw in beweging om veiligheid, plezier en toekomstbestendig te werken.

Neem contact met ons op via onderstaand formulier    Alle velden met een * zijn verplicht.

    Ik ga akkoord met het Privacy statement en dat mijn gegevens worden verwerkt om informatie te versturen.

    Bekijk onze projecten

    Heeft u interesse in een van onze diensten, wilt u informatie of heeft u een vraag?