LAAT RAMEN PLAATSEN IN UW HUIS

Ramen laten plaatsen door Tap Bouw

Laat ramen plaatsen in uw huis, villa of kantoorpand door Tap Bouw voor extra lichtdoorlating. Extra ramen zijn dé oplossing voor een donkere ruimte. Laat dit doen door de ervaren vakmensen van Tap Bouw, waardoor u verzekerd bent van de beste kwaliteit en een persoonlijke aanpak.

Wij zijn er voor het gehele proces; van advies tot het plaatsen van de ramen. Wij zijn er zowel voor particulieren als voor bedrijven.

Ramen plaatsen

Schakel de professionals van Tap Bouw in voor het plaatsen van uw ramen. Wij zijn werkzaam in heel Noord-Holland, met ’t Gooi als thuisbasis. Daarom zult u ons vooral tegenkomen in Hilversum, Wijdemeren en Naarden.

Er zijn veel manieren om extra licht te creëren door het plaatsen van ramen. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om een serre aan te laten bouwen.

Heeft u vooral last van een donkere ruimte op zolder? Denk dan eens aan een lichtstraat of dakraam als oplossing. Wilt u daarbij meteen meer ruimte creëren, kies dan voor een dakkapel.

Wij geloven in een persoonlijke aanpak bij elk bouwproject.

Tap Bouw is sinds 1994 een toonaangevende dienstverlener op het gebied van bouwadvies, onderhoud, verbouw en nieuwbouw. Wij werken met een team van vaste en tijdelijke krachten. Dankzij ons lidmaatschap bij Bouwend Nederland en Volandis brengen wij werkgevers en werknemers in de bouw in beweging om veiligheid, plezier en toekomstbestendig te werken.

Neem contact met ons op via onderstaand formulier    Alle velden met een * zijn verplicht.

    Ik ga akkoord met het Privacy statement en dat mijn gegevens worden verwerkt om informatie te versturen.

    Bekijk onze projecten

    Heeft u interesse in een van onze diensten, wilt u informatie of heeft u een vraag?