Lichtstraat

Lichtstraat

Wilt u meer daglicht in uw woning of bedrijfspand binnenlaten, dan is een lichtstraat een uitstekende oplossing. De mogelijkheden zijn onbegrensd, dankzij een ruime keus in vormen en maten. Lichtstraten kunnen daarnaast ook uitgevoerd worden met ventilatie en isolerende beglazing. Dat maakt het geschikt voor energieneutrale gebouwen. Het is tevens voor uw woning een stijlvolle manier om de ruimte groter te laten lijken en meer licht toe te laten en om ‘s avonds en ‘s nachts bij heldere hemel van de sterren te genieten.

Uitbouw met lichtstraten

Indien u een lichtstraat overweegt, dan is het belangrijk om u zo goed mogelijk voor te laten lichten over de mogelijkheden en uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld uw keuken uitbouwen en extra lichtinval creëren, dan is het raadzaam om de lichtstraat met ventilatie te laten uitvoeren. Wilt u energiezuinig leven, dan is het mogelijk om geïsoleerde glasplaten te gebruiken met bijvoorbeeld zonnecellen. De mogelijkheden bij het gebruik van lichtstraten zijn legio. Neem hiervoor contact op met Tap Bouw.

Lichtstraten en temperatuur

Wilt u bijvoorbeeld in de zomer dat het niet te warm wordt in uw woning, dan kunt u zonweringen laten plaatsen die u elektrisch kunt bedienen. Zo blijft de temperatuur in de zomer aangenaam.

Mocht u voornemens zijn om bij uw dakopbouw, gebruik te maken van een lichtstraat, neem dan contact op met Tap Bouw voor een vrijblijvend advies.

Kijk hier voor een aantal afbeeldingen van leuke projecten in ‘s Graveland waar Tap Bouw bezig is geweest met lichtstraten.