Wij werken met een team van vaste en tijdelijke krachten. Dankzij ons lidmaatschap bij Bouwend Nederland en Fundeon is er een groot netwerk tot onze beschikking.

VERBOUW

Opbouw

Wilt u een extra ruimte of een verhoging op uw huis? Tap Bouw is gespecialiseerd in het plaatsen van dakopbouw en in het verlenen van andere diensten. 

Wilt u een extra ruimte plaatsen op uw zolder of schuur? Dan is een opbouw misschien de beste oplossing voor u. Door het plaatsen van een opbouw kunt u tot 30% meer woonruimte creëren, zonder daarbij ruimte in uw tuin in te leveren.

Geïnteresseerd? Kies dan voor een samenwerkingsverband met Tapbouw. Het ontwerp en de gebruikte materialen bepalen wij volledig samen met u. Alles zodat wij uw wensen voor een opbouw op de beste manier kunnen realiseren. 

Wilt u meer daglicht in uw woning of bedrijfspand binnenlaten, dan is een lichtstraat ook een uitstekende oplossing. De mogelijkheden zijn onbegrensd, dankzij een ruime keus in vormen en maten. Lichtstraten kunnen daarnaast ook uitgevoerd worden met ventilatie en isolerende beglazing.

Dat maakt het geschikt voor energieneutrale gebouwen. Het is tevens voor uw woning een stijlvolle manier om de ruimte groter te laten lijken en meer licht toe te laten en om ‘s avonds en ‘s nachts bij heldere hemel van de sterren te genieten.

Het plaatsen van een dakopbouw heeft niet alleen voordelen voor het vergroten van je huis. Er komt op de bovendien ook meer daglicht en natuurlijke warmte binnen. Door het gebruik van goed isolerende materialen blijft de warmte beter binnen. Dit kunt u wellicht terug zien in uw stookkosten. Door de jarenlange ervaring van Tap Bouw, kunnen wij onze expertise inzetten en u adviseren over de juiste aanpak. Vanaf het begin tot eind blijft u betrokken bij het traject door onze vakmannen.

Wij geloven in een persoonlijke aanpak bij elk bouwproject.

Bekijk onze projecten

Heeft u interesse in een van onze diensten, wilt u informatie of heeft u een vraag?