Een volledige aanbouw aan de Stadhouderslaan in Bussum

Bij deze woning in Bussum hebben we een prachtige aanbouw geplaatst. Het betreft een aanbouw van twee verdiepingen. Op deze manier is de woning voorzien voor een aanzienlijke vergroting van ruimte. Het bouwen aan een reeds bestaande woning vergt een zekere mate van expertise. Expertise dat Tap bouw zeker bezit.

Neem contact op
Details

Soort project
Verbouw

Plaatsnaam
Bussum

Bouwperiode
2020

Het verschil tussen een aanbouw en uitbouw

Het verschil tussen een aanbouw of uitbouw woning is dat je bij een aanbouw een afzonderlijke ruimte aan het hoofdgebouw toevoegt. Bij een uitbouw wordt een bestaande ruimte van de woning vergroot. Bij beiden wordt het gebouw dus uitgebreid, waarbij de nieuwe ruimte vanuit het hoofdgebouw toegankelijk is. Bij Tap Bouw heeft u meerdere mogelijkheden voor het plaatsen van uw aanbouw. Wilt u een snel geplaatste aanbouw met weinig last van een verbouwing bij uw woning? Dan is een prefab aanbouw misschien wel de beste oplossing voor u. Een prefab woning wordt in een fabriek of werkplaats gebouwd wat er voor zorgt dat de aanbouw binnen 1 dag geplaatst kan worden. Daarnaast is een prefab woning is vaak goedkoper dan maatwerk. Echter zijn prefab woningen vaak niet volledig aan te passen naar uw specifieke wensen. Heeft u deze toch? Kies dan voor een aanbouw op maatwerk van Tap Bouw.

Voor en na de verbouwing

Zoals je in onderstaande afbeeldingen kunt zien is er heel wat werk verzet in Bussum. Een project om trots op te zijn met daarbij een tevreden klant.