EEN PRACHTIGE EN ENERGIE NEUTRALE VILLA BOUWEN

Een energie neutrale villa laten bouwen door Tap Bouw

Laat een energie neutrale villa bouwen door Tap Bouw. Geeft u om het milieu en wilt u besparen op de energiekosten? Schakel dan Tap Bouw in. Wij kunnen namelijk een prachtige en energie neutrale villa bouwen, geheel op maat. Wij vinden een persoonlijke aanpak namelijk erg belangrijk.

We zorgen er bovendien altijd voor dat alles precies zoals u het voor ogen heeft wordt uitgevoerd, en daar geven we u dan ook graag advies over. Wij zijn er namelijk niet alleen voor de uitvoer, wij zijn er ook om u professioneel te adviseren wanneer u een energie neutrale villa wilt bouwen.

Energie neutrale villa bouwen

Wilt u een energie neutrale villa laten bouwen in ’t Gooi? Dan is de samenwerking met Tap Bouw een uitstekende keuze. Wij zijn namelijk werkzaam in heel Noord-Holland, maar hebben onze basis in Hilversum, Wijdemeren en Naarden; ’t Gooi.

Wij zorgen er bij de bouw van een energie neutrale villa dan ook altijd voor dat deze mooi in de omgeving past. U kunt bij ons uitgaan van kwaliteit en een goede service.

Wij zijn dan ook lid van Bouwend Nederland, Bouwgarant en Fundeon en kunnen daardoor gebruik maken van een groot netwerk, waardoor we met de beste vakmensen en materialen uw energie neutrale villa kunnen bouwen.

Wij geloven in een persoonlijke aanpak bij elk bouwproject.

Tap Bouw is sinds 1994 een toonaangevende dienstverlener op het gebied van bouwadvies, onderhoud, verbouw en nieuwbouw. Wij werken met een team van vaste en tijdelijke krachten. Dankzij ons lidmaatschap bij Bouwend Nederland brengen wij werkgevers en werknemers in de bouw in beweging om veiligheid, plezier en toekomstbestendig te werken.

Neem contact met ons op via onderstaand formulier    Alle velden met een * zijn verplicht.

    Ik ga akkoord met het Privacy statement en dat mijn gegevens worden verwerkt om informatie te versturen.

    Bekijk onze projecten

    Heeft u interesse in een van onze diensten, wilt u informatie of heeft u een vraag?