DESKUNDIG BOUWADVIES OP MAAT IN ’T GOOI

Deskundig bouwadvies aan bedrijven en particulieren uit ’t Gooi

Tap Bouw geeft u deskundig bouwadvies op maat voor uw woonhuis, kantoor- of winkelpand in ’t Gooi. U profiteert van onze jarenlange ervaring en een brede vakkennis in alle soorten (ver)bouwprojecten. Wat zijn u wensen?

Bouwadvies ’t Gooi

Voor bouwadvies voor uw woonhuis, kantoorpand of winkelruimte gaat u in ’t Gooi naar Tap Bouw. Al jarenlang verzorgt ons bedrijf complete (ver)bouwprojecten aan alle soorten panden in ’t Gooi en de Vechtstreek.

Alles van de kleinste werkzaamheden verbouwen van een dakraam) tot aan de meest omvattende projecten complete bouw van een woning) is bij ons in uitstekende handen.

Dankzij onze jarenlange ervaring met vele soorten projecten, kunnen wij u perfect advies geven over uw verbouwing. Is uw pand toe aan een nieuwe look of wilt u op een eenvoudige manier meer ruimte creëren? Ons vakkundige personeel adviseert u altijd de beste oplossing, die er uiteindelijk in resulteert dat uw pand meer waard is.

Wij geloven in een persoonlijke aanpak bij elk bouwproject.

Tap Bouw is sinds 1994 een toonaangevende dienstverlener op het gebied van bouwadvies, onderhoud, verbouw en nieuwbouw. Wij werken met een team van vaste en tijdelijke krachten. Dankzij ons lidmaatschap bij Bouwend Nederland brengen wij werkgevers en werknemers in de bouw in beweging om veiligheid, plezier en toekomstbestendig te werken.

Neem contact met ons op via onderstaand formulier    Alle velden met een * zijn verplicht.

    Ik ga akkoord met het Privacy statement en dat mijn gegevens worden verwerkt om informatie te versturen.

    Bekijk onze projecten

    Heeft u interesse in een van onze diensten, wilt u informatie of heeft u een vraag?