UW VILLA HELEMAAL NAAR WENS VERBOUWEN

Uw villa laten verbouwen door vakmensen

Uw villa laat u helemaal naar wens verbouwen door Tap Bouw. Al vele jaren staat Tap Bouw bekend als een vakkundig aannemersbedrijf voor zowel particulieren als bedrijven uit ’t Gooi en de Vechtstreek. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Villa verbouwen

Indien u uw villa wilt laten verbouwen, neemt u contact op met Tap Bouw. Wij werken met gespecialiseerde vakmensen, die in staat zijn elk project (zowel klein als groot) op vakkundige wijze uit te voeren. Denk aan de nieuw- en verbouw van:

Kozijnen, Badkamer en toilet, Dakkapellen, Erker-serre, Kelder, Schuifdeuren, Veranda, Lichtstraat, Openhaard – schouw, Dakterras, Balkon.

Ook de uitbouw van uw villa is voor ons geen enkel probleem. Wij vinden persoonlijke aandacht erg belangrijk. Hierdoor zijn wij graag het gehele project zo betrokken mogelijk. Dit houdt bijvoorbeeld in dat wij van tevoren graag uitgebreid wensen doornemen.

Vervolgens bieden wij u diverse mogelijkheden voor het inwilligen van uw wensen. Pas als u helemaal tevreden bent met een voorstel, gaan wij voor u aan de slag. Ook gedurende en na het project houden we graag intensief contact met u.

Wij geloven in een persoonlijke aanpak bij elk bouwproject.

Tap Bouw is sinds 1994 een toonaangevende dienstverlener op het gebied van bouwadvies, onderhoud, verbouw en nieuwbouw. Wij werken met een team van vaste en tijdelijke krachten. Dankzij ons lidmaatschap bij Bouwend Nederland en Volandis brengen wij werkgevers en werknemers in de bouw in beweging om veiligheid, plezier en toekomstbestendig te werken.

Neem contact met ons op via onderstaand formulier    Alle velden met een * zijn verplicht.

    Ik ga akkoord met het Privacy statement en dat mijn gegevens worden verwerkt om informatie te versturen.

    Bekijk onze projecten

    Heeft u interesse in een van onze diensten, wilt u informatie of heeft u een vraag?