IS UW VILLA AAN RENOVATIE TOE?

Uw partner voor villa renovatie

Is uw villa aan renovatie toe? Schakel dan Tap Bouw in! Wij verzorgen het gehele renovatieproject van A tot Z. Vraag naar onze verschillende mogelijkheden!

Villa renovatie

Wanneer uw villa aan renovatie toe is, is Tap Bouw uw ideale partner. Ons aannemersbedrijf voert al vele jaren allerlei soorten (ver)bouwprojecten uit bij woonhuizen uit ’t Gooi en in de Vechtstreek. Ons team bestaat uit goed opgeleide en ervaren vakmensen, die onder meer gespecialiseerd zijn in de nieuw- en verbouw van:

Kozijnen, Badkamer en toilet, Balkon, Kelder, Schuifdeuren, Veranda, Dakkapellen, Lichtstraat, Dakterras, Openhaard – schouw, Erker-serre, Uitbouwen van uw villa.

Uw villa is helemaal te renoveren volgens uw persoonlijke wensen, maar wij geven u hierbij uiteraard ook graag advies op maat. Wij beschikken over een rijke ervaring en een goede, up-to-date vakkennis zodat wij u perfect kunnen adviseren over aanpassingen aan uw villa. Zo zorgen wij ervoor dat al uw wensen worden ingewilligd!

Wij geloven in een persoonlijke aanpak bij elk bouwproject.

Tap Bouw is sinds 1994 een toonaangevende dienstverlener op het gebied van bouwadvies, onderhoud, verbouw en nieuwbouw. Wij werken met een team van vaste en tijdelijke krachten. Dankzij ons lidmaatschap bij Bouwend Nederland en Volandis brengen wij werkgevers en werknemers in de bouw in beweging om veiligheid, plezier en toekomstbestendig te werken.

Neem contact met ons op via onderstaand formulier    Alle velden met een * zijn verplicht.

    Ik ga akkoord met het Privacy statement en dat mijn gegevens worden verwerkt om informatie te versturen.

    Bekijk onze projecten

    Heeft u interesse in een van onze diensten, wilt u informatie of heeft u een vraag?