UW VILLA VOLLEDIG NAAR WENS LATEN BOUWEN

Een villa helemaal naar wens laten bouwen

U kunt uw villa volledig naar wens laten bouwen door de vakmensen van Tap Bouw. Wij zijn namelijk hét toonaangevende aannemersbedrijf in de omgeving van ’t Gooi, waar veel villa’s staan. We zijn dan ook voornamelijk werkzaam in de omgeving van Naarden, Hilversum en Wijdemeren. Al sinds 1994 staan wij voor u klaar met een persoonlijke aanpak.

Villa laten bouwen

Wilt u graag wonen in een droomhuis, maar heeft u deze nog niet gevonden? Dan kunt u door Tap Bouw ook uw eigen villa laten bouwen. Wij hanteren namelijk altijd een persoonlijke aanpak waardoor u straks in uw droomhuis komt te wonen.

Daarnaast zij wij er niet alleen voor de uitvoer van de bouw, maar voor het gehele traject. Wij voorzien u dan ook graag van een persoonlijk en professioneel bouwadvies, zodat u de juiste keuzes weloverwogen kunt maken.

Wij geloven in een persoonlijke aanpak bij elk bouwproject.

Tap Bouw is sinds 1994 een toonaangevende dienstverlener op het gebied van bouwadvies, onderhoud, verbouw en nieuwbouw. Wij werken met een team van vaste en tijdelijke krachten. Dankzij ons lidmaatschap bij Bouwend Nederland en Volandis brengen wij werkgevers en werknemers in de bouw in beweging om veiligheid, plezier en toekomstbestendig te werken.

Neem contact met ons op via onderstaand formulier    Alle velden met een * zijn verplicht.

    Ik ga akkoord met het Privacy statement en dat mijn gegevens worden verwerkt om informatie te versturen.

    Bekijk onze projecten

    Heeft u interesse in een van onze diensten, wilt u informatie of heeft u een vraag?