TAPBOUW VOOR VASTGOED ONDERHOUD

Vastgoed onderhoud

in ’t Gooi

Voor vastgoed onderhoud schakelt u Tap Bouw in. Wij zijn er namelijk voor alles wat met bouw, verbouw en renovatie te maken heeft. Dus ook voor het onderhoud van vastgoed staan wij voor u klaar. Het is belangrijk om vastgoed goed te onderhouden, zodat de waarde ervan gewaarborgd blijft.

Al sinds 1994 zijn wij een toonaangevende dienstverlener in de bouw. Wij verzorgen niet alleen de uitvoer, maar wij geven u ook graag advies op het gebied van bouw en onderhoud.

Vastgoed onderhoud

In ’t Gooi staan veel prachtige huizen en kantoorpanden. Het is belangrijk om dit vastgoed goed te onderhouden. Daarom ziet u ons ook vaak onderhoudswerkzaamheden uitvoeren in de omgeving van Naarden, Wijdemeren en Hilversum. Is uw pand aan een onderhoudsbeurt toe? Schakel dan Tap Bouw in. Dan bespreken we graag de mogelijkheden met u.

Persoonlijk contact staat bij ons namelijk erg hoog in het vaandel; we voeren precies uit wat u voor ogen heeft. We zijn lid van Bouwend Nederland, Bouwgarant en Fundeon, waardoor we de beschikking hebben over een groot netwerk, zodat we ook de grotere projecten aan kunnen pakken. Bij ons bent u ervan verzekerd dat het onderhoud uitgevoerd wordt door echte vakmensen.

Wij geloven in een persoonlijke aanpak bij elk bouwproject.

Tap Bouw is sinds 1994 een toonaangevende dienstverlener op het gebied van bouwadvies, onderhoud, verbouw en nieuwbouw. Wij werken met een team van vaste en tijdelijke krachten. Dankzij ons lidmaatschap bij Bouwend Nederland en Volandis brengen wij werkgevers en werknemers in de bouw in beweging om veiligheid, plezier en toekomstbestendig te werken.

Neem contact met ons op via onderstaand formulier    Alle velden met een * zijn verplicht.

    Ik ga akkoord met het Privacy statement en dat mijn gegevens worden verwerkt om informatie te versturen.

    Bekijk onze projecten

    Heeft u interesse in een van onze diensten, wilt u informatie of heeft u een vraag?