CREER LICHT EN RUIMTE

Voor de uitbouw van uw woning schakelt u het vakkundige team van Tap Bouw in. Wij zijn namelijk al sinds 1994 hét toonaangevende aannemersbedrijf in Hilversum, Wijdemeren en Naarden. We zijn werkzaam in heel Noord-Holland, maar richten ons vooral op ’t Gooi. Wij zijn er voor alles op het gebied van bouw, verbouw en renovaties. Wij leveren dan ook altijd een totaalpakket: van advies tot uitvoer.

Uitbouw woning

Uitbouw woning of aanbouw

Aanbouw: Neem de stap om uw woning uit te breiden. Voor het verwezenlijken van uw droom aanbouw, bent u bij Tap Bouw op het juiste adres. Op onze site vindt u meer informatie over prijzen, mogelijkheden en de verschillende onderdelen van de aanbouw. Bij ons heeft u meerdere mogelijkheden voor het plaatsen van uw aanbouw. Wilt u een snel geplaatste aanbouw met weinig last van een verbouwing bij uw woning? Dan is een prefab aanbouw misschien wel de beste oplossing voor u. Een prefab woning wordt in een fabriek of werkplaats gebouwd wat er voor zorgt dat de aanbouw binnen 1 dag geplaatst kan worden. Daarnaast is een prefab woning is vaak goedkoper dan maatwerk. Echter zijn prefab woningen vaak niet volledig aan te passen naar uw specifieke wensen. Heeft u deze toch? Kies dan voor een aanbouw op maatwerk.

Bij maatwerk wordt de aanbouw volledig op maat bij uw woning geplaatst. De prijs van maatwerk is hoger dan bij een prefab aanbouw en het bouwen zal langer duren. Toch kiezen veel mensen toch voor maatwerk, zodat de aanbouw altijd volledig naar hun wens wordt uitgevoerd.

Afbouw: De afbouw van een pand doet Tap Bouw altijd met uiterste precisie. Wanneer uw gebouw wind- en waterdicht is, is deze klaar voor de afbouw. Wij verwezenlijken het afwerken van het gebouw in deze fase. Er wordt schilderwerk verricht, vloerbedekking wordt gelegd en muren worden gestuct.

Wij geloven in een persoonlijke aanpak bij elk bouwproject.

Tap Bouw is sinds 1994 een toonaangevende dienstverlener op het gebied van bouwadvies, onderhoud, verbouw en nieuwbouw. Wij werken met een team van vaste en tijdelijke krachten. Dankzij ons lidmaatschap bij Bouwend Nederland en Volandis brengen wij werkgevers en werknemers in de bouw in beweging om veiligheid, plezier en toekomstbestendig te werken.

Neem contact met ons op via onderstaand formulier    Alle velden met een * zijn verplicht.

    Ik ga akkoord met het Privacy statement en dat mijn gegevens worden verwerkt om informatie te versturen.

    Bekijk onze projecten

    Heeft u interesse in een van onze diensten, wilt u informatie of heeft u een vraag?