LAAT UW TOILET VERBOUWEN

Uw toilet laten verbouwen door Tap Bouw

Laat uw toilet verbouwen door de professionele vakmensen van Tap Bouw. Wij zijn er namelijk voor alles wat te maken heeft met bouw. U kunt ons inschakelen voor de bouw van een huis, villa of kantoorpand, maar ook voor de verbouwing ervan en voor de isolatie, renovatie en het onderhoud ervan.

Daarnaast zijn wij er niet alleen voor de uitvoer van de verbouwing, wij geven u ook graag een persoonlijk advies. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken uit alle mogelijkheden.

Toilet verbouwen

U kunt uw toilet laten verbouwen door de vakmensen van Tap Bouw. Dan bent u zeker van de oplevering van het gewenste resultaat. Wij zijn namelijk al sinds 1994 een toonaangevend aannemersbedrijf in de omgeving van ’t Gooi: Hilversum, Naarden en Wijdemeren.

Wij verzorgen de gehele verbouwing van uw toilet, tot aan het stukadoren en het zetten van de tegels.

Vaak staat een toilet ook in de badkamer. Het is bij ons dan ook mogelijk om het toilet, en daarmee meteen uw gehele badkamer te laten verbouwen. Wij hanteren altijd een persoonlijke aanpak, wat betekent dat wij alle werkzaamheden geheel naar uw wens uitvoeren.

Wij geloven in een persoonlijke aanpak bij elk bouwproject.

Tap Bouw is sinds 1994 een toonaangevende dienstverlener op het gebied van bouwadvies, onderhoud, verbouw en nieuwbouw. Wij werken met een team van vaste en tijdelijke krachten. Dankzij ons lidmaatschap bij Bouwend Nederland en Volandis brengen wij werkgevers en werknemers in de bouw in beweging om veiligheid, plezier en toekomstbestendig te werken.

Neem contact met ons op via onderstaand formulier    Alle velden met een * zijn verplicht.

    Ik ga akkoord met het Privacy statement en dat mijn gegevens worden verwerkt om informatie te versturen.

    Bekijk onze projecten

    Heeft u interesse in een van onze diensten, wilt u informatie of heeft u een vraag?