EEN NUL OP DE METER-WONING VERBOUWEN

Nul op de Meter verbouwen? Deze aanpassingen zijn nodig

Een Nul op de Meter-woning verbouwen, ook wel NOM-woning genoemd, betekent dat het energieverbruik van de woning tot nul wordt gereduceerd en er zo energie wordt bespaard. Door de jarenlange ervaring van Tap Bouw kan het verbouwen van een Nul op de Meter-woning gerealiseerd worden.

Wij werken volgens alle regels rondom energieneutraal bouwen. Met een realistische planning, een duidelijk budget en door te luisteren naar uw wensen zorgen we ervoor dat uw NOM-woning net zoveel energie opwekt als dat het verbruikt.

Nul op de Meter verbouwen

Om met verbouwen uw woning Nul op de Meter te maken, zijn er verschillende energiebesparende en energieopwekkende aanpassingen nodig om aan het eind van het jaar 0 KWh op de meter te hebben staan.

Denk hierbij aan het installeren van een warmtepomp die uw cv-ketel vervangt, zonnepanelen die zorgen voor de elektriciteitsvoorziening en een warmte-terugwinsysteem voor het aanvoeren van frisse lucht zonder warmte te verliezen.

Met een NOM-woning profiteert u van meer wooncomfort, een betere isolatie en daardoor altijd een aangename temperatuur. Tap Bouw weet precies waarop gelet moet worden om het verbouwen van een Nul op de Meter-woning zo vlot mogelijk te laten verlopen en om ook echt het beoogde resultaat te behalen.

Wij geloven in een persoonlijke aanpak bij elk bouwproject.

Tap Bouw is sinds 1994 een toonaangevende dienstverlener op het gebied van bouwadvies, onderhoud, verbouw en nieuwbouw. Wij werken met een team van vaste en tijdelijke krachten. Dankzij ons lidmaatschap bij Bouwend Nederland en Volandis brengen wij werkgevers en werknemers in de bouw in beweging om veiligheid, plezier en toekomstbestendig te werken.

Neem contact met ons op via onderstaand formulier    Alle velden met een * zijn verplicht.

    Ik ga akkoord met het Privacy statement en dat mijn gegevens worden verwerkt om informatie te versturen.

    Bekijk onze projecten

    Heeft u interesse in een van onze diensten, wilt u informatie of heeft u een vraag?