NIEUWBOUW HUIS LATEN BOUWEN

Nieuwbouwhuis helemaal naar wens laten bouwen

Wilt u een nieuwbouw huis laten bouwen, dan heeft u de vakkundigheid van Tap Bouw nodig. Wij zijn namelijk al sinds 1994 hét toonaangevende aannemersbedrijf in de omgeving van ’t Gooi: Wijdemeren, Hilversum en Naarden. In de afgelopen jaren hebben we voldoende kennis en expertise opgebouwd om huizen en villa’s geheel naar wens te kunnen bouwen.

U kunt daarom zonder zorgen uw nieuwbouw huis door ons laten bouwen. Met onze persoonlijke aanpak zorgen wij ervoor dat u straks in een droomhuis kunt wonen.

Nieuwbouw huis laten bouwen

Het is natuurlijk van belang dat uw woning geheel naar wens is; u moet zich er immers thuis voelen. Tap Bouw heeft dat volledig begrepen. Wij hanteren daarom altijd een persoonlijke aanpak waardoor u door ons uw nieuwbouwhuis helemaal naar wens kunt laten bouwen. Naast dat wij het nieuwbouwhuis kunnen bouwen, leveren wij ook graag professioneel bouwadvies vooraf.

Zo kunnen alle mogelijkheden besproken worden en kunt u weloverwogen keuzes maken. Doordat wij lid zijn van Bouwend Nederland, Bouwgarant en Fundeon hebben wij een groot netwerk tot onze beschikking voor het laten bouwen van uw nieuwbouw huis.

Wij geloven in een persoonlijke aanpak bij elk bouwproject.

Tap Bouw is sinds 1994 een toonaangevende dienstverlener op het gebied van bouwadvies, onderhoud, verbouw en nieuwbouw. Wij werken met een team van vaste en tijdelijke krachten. Dankzij ons lidmaatschap bij Bouwend Nederland en Volandis brengen wij werkgevers en werknemers in de bouw in beweging om veiligheid, plezier en toekomstbestendig te werken.

Neem contact met ons op via onderstaand formulier    Alle velden met een * zijn verplicht.

    Ik ga akkoord met het Privacy statement en dat mijn gegevens worden verwerkt om informatie te versturen.

    Bekijk onze projecten

    Heeft u interesse in een van onze diensten, wilt u informatie of heeft u een vraag?