PROFESSIONELE KEUKEN VERBOUWING

Een professionele keuken verbouwen naar wens

Voor een professionele keuken verbouwing schakelt u Tap Bouw in. Wij beschikken namelijk over een team van professionele vakmensen die de verbouwing van een keuken geheel probleemloos en naar wens kunnen verzorgen.

Al sinds 1994 zijn wij namelijk hét toonaangevende aannemersbedrijf voor het bouwen en verbouwen van huizen, villa’s en kantoorpanden in de omgeving van ’t Gooi in Hilversum, Naarden en Wijdemeren en de rest van Noord-Holland.

Keuken verbouwing

Wij vinden een persoonlijke aanpak erg belangrijk en voeren dit uiteraard ook door tijdens uw keuken verbouwing. Zo bieden we u een op maat gemaakt bouwadvies zodat u weloverwogen keuzes kunt maken en zorgen we ervoor dat alles geheel naar wens uitgevoerd wordt.

Tegenwoordig is een keuken het kloppende hart van het huis. Het is bijvoorbeeld erg populair om van uw keuken een eetkeuken te maken. Een plek waar het eten bereid kan worden en waar daarna ook gezellig getafeld kan worden. Dit kunnen wij ook voor u realiseren, uiteraard volledig naar uw wensen.

Wij geloven in een persoonlijke aanpak bij elk bouwproject.

Tap Bouw is sinds 1994 een toonaangevende dienstverlener op het gebied van bouwadvies, onderhoud, verbouw en nieuwbouw. Wij werken met een team van vaste en tijdelijke krachten. Dankzij ons lidmaatschap bij Bouwend Nederland en Volandis brengen wij werkgevers en werknemers in de bouw in beweging om veiligheid, plezier en toekomstbestendig te werken.

Neem contact met ons op via onderstaand formulier    Alle velden met een * zijn verplicht.

    Ik ga akkoord met het Privacy statement en dat mijn gegevens worden verwerkt om informatie te versturen.

    Bekijk onze projecten

    Heeft u interesse in een van onze diensten, wilt u informatie of heeft u een vraag?