KELDER VERBOUWEN DOOR PROFESSIONALS

Uw kelder laten verbouwen voor een andere functionaliteit

Laat uw kelder verbouwen door de professionals van Tap Bouw. Wij zijn al sinds 1994 hét toonaangevende aannemersbedrijf dat uw kelder met hoge kwaliteit kan verbouwen. U bent er dan van verzekerd dat alles probleemloos en geheel naar wens verloopt.

Wij zijn er voor een aanbouw en verbouwing van bestaande huizen, maar ook voor het bouwen van nieuwe huizen, villa’s en kantoorpanden en het renoveren ervan.

Kelder verbouwen

Een kelder dient vaak als utiliteitsruimte, waar bijvoorbeeld de boiler en aircosystemen zich bevinden. Wilt u meer gebruik maken van uw kelder? Dan kunt u uw kelder laten verbouwen, zodat deze een andere functionaliteit krijgt. Dan kunt u er bijvoorbeeld voedingswaren in opslaan, of gebruiken voor een hobby.

Zo wordt het een ware toevoeging aan uw huis. Als u uw kelder door Tap Bouw heeft laten verbouwen, zorgt dit voor een meerwaarde van uw huis. Dit kunt u altijd laten controleren door het huis opnieuw te laten taxeren.

Wij geloven in een persoonlijke aanpak bij elk bouwproject.

Tap Bouw is sinds 1994 een toonaangevende dienstverlener op het gebied van bouwadvies, onderhoud, verbouw en nieuwbouw. Wij werken met een team van vaste en tijdelijke krachten. Dankzij ons lidmaatschap bij Bouwend Nederland en Volandis brengen wij werkgevers en werknemers in de bouw in beweging om veiligheid, plezier en toekomstbestendig te werken.

Neem contact met ons op via onderstaand formulier    Alle velden met een * zijn verplicht.

    Ik ga akkoord met het Privacy statement en dat mijn gegevens worden verwerkt om informatie te versturen.

    Bekijk onze projecten

    Heeft u interesse in een van onze diensten, wilt u informatie of heeft u een vraag?