DE ISOLATIEWAARDE VOLGENS BOUWBESLUIT

Hoe voldoen wij aan de minimale isolatiewaarde uit het Bouwbesluit?

De isolatiewaarde volgens het Bouwbesluit. Bij het bouwen van huizen of andere panden zorgt Tap Bouw ervoor dat het gebouw voldoet aan de minimale isolatiewaarde, zoals beschreven in het Bouwbesluit. Deze waarde is door de overheid vastgesteld en zorgt ervoor dat bouwbedrijven gebouwen zo goed mogelijk isoleren.

Dit zorgt voor energiebesparing. Door goede isolatie blijft het in de koudere maanden warm binnen en in de zomermaanden juist koel. Dit leidt tot een hoger wooncomfort en lagere energiekosten.

Isolatiewaarde Bouwbesluit

Wanneer u ons inschakelt voor het nieuwbouwen of verbouwen van uw woning bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit. Wij werken volledig volgens de kwaliteitseisen beschreven in het Bouwbesluit en houden dus ook rekening met de isolatiewaarde. Om aan de minimale waarde te kunnen voldoen, gebruiken we diverse isolatiematerialen.

Denk hierbij aan PIR, glaswol, steenwol en EPS. Elk materiaal beschikt over een specifieke isolatiewaarde. Dit stemmen we daarom per bouwproject af. Uiteraard worden ook uw wensen hierin meegenomen en wordt alles met u overlegd.

Wij geloven in een persoonlijke aanpak bij elk bouwproject.

Tap Bouw is sinds 1994 een toonaangevende dienstverlener op het gebied van bouwadvies, onderhoud, verbouw en nieuwbouw. Wij werken met een team van vaste en tijdelijke krachten. Dankzij ons lidmaatschap bij Bouwend Nederland en Volandis brengen wij werkgevers en werknemers in de bouw in beweging om veiligheid, plezier en toekomstbestendig te werken.

Neem contact met ons op via onderstaand formulier    Alle velden met een * zijn verplicht.

    Ik ga akkoord met het Privacy statement en dat mijn gegevens worden verwerkt om informatie te versturen.

    Bekijk onze projecten

    Heeft u interesse in een van onze diensten, wilt u informatie of heeft u een vraag?