LAAT UW HUIS BOUWEN IN WIJDEMEREN

Huis helemaal naar wens laten bouwen in Wijdemeren

Laat uw huis bouwen in Wijdemeren door de vakmensen van Tap Bouw. Wij zijn namelijk dé specialist op het gebied van verbouw en de bouw van een nieuw huis in de omgeving van ’t Gooi: Hilversum, Wijdemeren en Naarden. Ook in de rest van Noord-Holland zijn we werkzaam. Wij kennen de omgeving dus als geen ander en met ons team van vakmensen kunnen wij een huis helemaal naar wens bouwen in Wijdemeren.

Huis bouwen Wijdemeren

De omgeving van Wijdemeren is prachtig, en daarom is het ook een goede keuze om daar uw huis te laten bouwen. Wij werken altijd met een persoonlijke aanpak. We vinden het namelijk erg belangrijk dat dat alles volledig naar wens verloopt.

Zo kunt u straks in een droomhuis wonen. We kunnen bij een groot project zoals het bouwen van een huis in Wijdemeren gebruik maken van een groot netwerk.

Wij zijn namelijk lid van Bouwend Nederland, Bouwgarant en Fundeon waardoor we hier beschikking tot hebben.

Wij geloven in een persoonlijke aanpak bij elk bouwproject.

Tap Bouw is sinds 1994 een toonaangevende dienstverlener op het gebied van bouwadvies, onderhoud, verbouw en nieuwbouw. Wij werken met een team van vaste en tijdelijke krachten. Dankzij ons lidmaatschap bij Bouwend Nederland en Volandis brengen wij werkgevers en werknemers in de bouw in beweging om veiligheid, plezier en toekomstbestendig te werken.

Neem contact met ons op via onderstaand formulier    Alle velden met een * zijn verplicht.

    Ik ga akkoord met het Privacy statement en dat mijn gegevens worden verwerkt om informatie te versturen.

    Bekijk onze projecten

    Heeft u interesse in een van onze diensten, wilt u informatie of heeft u een vraag?