LAAT UW HORECAPAND VERBOUWEN

Uw horecapand verbouwen door een specialist met jarenlange ervaring

Laat uw horecapand verbouwen en ga voor de uitstraling die past bij uw bedrijf. Of u nu uw pand wilt uitbreiden, een terras wil verwezenlijken of de gehele indeling wilt veranderen, Tap Bouw zorgt ervoor dat uw pand er precies wordt zoals u dat wilt.

Horecapand verbouwen

Voor het verbouwen van uw horecapand schakelt u niet het eerste de beste bouwbedrijf in. U wilt er immers zeker van zijn dat uw pand op een zo deskundig mogelijke manier wordt verbouwd. Daarom kiest u voor Tap Bouw. Met meer dan 20 jaar ervaring in het bouwen, verbouwen en renoveren van allerlei huizen, villa’s en bedrijfspanden, weet u zeker dat u de juiste expertise in huis haalt.

Uw verbouwing verloopt op tijd en binnen budget. De meest voorkomende angst tijdens een verbouwing is dat het project langer duurt dan gepland en dat het meer gaat kosten. Dit is niet het geval wanneer u Tap Bouw inschakelt.

Door onze uitgebreide ervaring weten wij precies waar we op moeten letten om een zo realistisch mogelijke planning en begroting te maken voor het verbouwen van uw horecapand. Zo laat u de verbouwing met een gerust hart aan ons over.

Wij geloven in een persoonlijke aanpak bij elk bouwproject.

Tap Bouw is sinds 1994 een toonaangevende dienstverlener op het gebied van bouwadvies, onderhoud, verbouw en nieuwbouw. Wij werken met een team van vaste en tijdelijke krachten. Dankzij ons lidmaatschap bij Bouwend Nederland en Volandis brengen wij werkgevers en werknemers in de bouw in beweging om veiligheid, plezier en toekomstbestendig te werken.

Neem contact met ons op via onderstaand formulier    Alle velden met een * zijn verplicht.

    Ik ga akkoord met het Privacy statement en dat mijn gegevens worden verwerkt om informatie te versturen.

    Bekijk onze projecten

    Heeft u interesse in een van onze diensten, wilt u informatie of heeft u een vraag?